Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neišpasakytas žiaurumas Kauno rajone: kaimyno šunį nuskandino kibire

Į 15min redakciją kreipėsi Kauno rajono gyventoja Gabrielė. Pirmadienį moteris užfiksavo sunkiai protu suvokiamą žiaurumą. Supykusi, jog kaimyno Aliaus šuo nuolat bastosi po svetimus kiemus, viena to paties kaimo gyventoja jį ėmė ir nudvasino.
Žiaurus elgesys su gyvūnais
Žiaurus elgesys su gyvūnais

„Norėčiau pasidalinti pirmadienio įvykiu Kauno rajone. Pas kaimyną Alių prie būdos būdavo pririštas šunelis, jis kartais nusitraukdavo nuo grandinės ir pabėgdavo“, – istoriją ėmė pasakoti Gabrielė.

Šeštadienį, pasak jos, iš netolimais gyvenančios moters kaimynas sulaukė grasinimų, jog jei dar kartą pamatys šunį savo kieme, jis bus nušautas.

„Pirmadienį ta moteris atėjo pas Alių į namus ir pareiškė, kad jo šuo paskendo. Vaizdas kraupus. Siunčiu tai įrodančias nuotraukas. Kviečiu jomis dalintis, kad būtu paviešintas šis įvykis ir tokie žmonės nebegalėtų savivaliauti“, – teigė Gabrielė.

Moters atsiųstose nuotraukose užfiksuotas nekasdienis žiaurus elgesys su gyvūnu. Mažas juodas šuniukas tiesiog nuskandintas kibire.

Nors Gabrielė nurodė vargšo keturkojo šeimininko Aliaus telefono numerį, susisiekti su juo nepavyko. Numeris – klaidingas.

Pranešimo apie nuskandintą šunį negavo ir Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Kiek žinoma 15min redakcijai, toks pat Gabrielės laiškas su nuotraukomis buvo išsiųstas ir gyvūnų globėjų bendruomenėms.

Jeigu Jūs buvote šio įvykio liudininkas, ar galite suteikti daugiau informacijos, 15min prašo apie tai informuoti el.p.: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius