Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pifas“ kviečia pamaitinti globojamus gyvūnus – kartojama „Gyvūnų maisto banko“ akcija

Gyvūnų gerovės tarnyba „Pifas“ kviečia dalyvauti „Gyvūnų maisto banko“ akcijoje, kurios metu organizacijos globotiniams būtų aukojamas maistas. Šiemet akcijos organizatoriai žada, kad visas nupirktas maistas bus padvigubintas. Todėl kiekvienas perkantis vos vieną kilogramą kačių ar šunų maisto, iš tikrųjų paaukos 2 kilogramus.
Sandros kalytė
Sandros kalytė / GGT „Pifas“ nuotr.

„Gyvūnų maisto banko“ tikslas – siekti, kad kuo daugiau gyvūnų liktų savo namuose ir neatsidurtų prieglaudose. Todėl akcijos metu bus prašoma padėti ir finansinių sunkumų ištiktiems ir mažas pajamas turintiems gyvūnų savininkams išlaikyti savo augintinius, kol jie vėl galės tinkamai jais rūpintis.

Šiuo metu gyvūnų gerovės tarnyba „Pifas“ ne tik rūpinasi į globą priimtais benamiais gyvūnais, bet ir padeda finansinių problemų turintiems augintinių šeimininkams. Mus dažnai pasiekia gyvūnų savininkų prašymai padėti surasti naujus namus jų augintiniams, nes ištikti finansinių sunkumų ir gaudami mažas pajamas, jie nebeturi galimybės jų išlaikyti. Ištikus tokia situacijai dalis gyvūnų atsiduria prieglaudose“, – sakė „Pifo“ direktorė Brigita Kymantaitė.

Akcijos metu prašoma padovanoti „Pifo“ bei „Gyvūnų maisto banko“ globotiniams nors nedidelį kiekį visaverčio ir kokybiško maisto. Prie šiemet organizuojamos akcijos prisidėjusi Švedijos gyvūnų maisto gamintoja „Husse“ įsipareigojo padvigubinti visą nupirktą maistą.

Neabejingi gyvūnų likimui ir norintys prisidėti prie akcijos, „Husse“ internetinėje parduotuvėje turėtų įsigyti bet kurio maisto, prie apmokėjimo nurodant, kad tai – „Dovana „Pifui“. Padvigubintas kiekis paaukoto maisto keliaus „Gyvūnų maisto banko“ globotiniams.

Pernai rudenį vykusios akcijos metu visų paaukojusiųjų dėka beglobiams gyvūnams buvo surinkta beveik tona – 857,39 kg maisto. Ši parama ne tik leido „Pifo“ globotiniams jaustis sočiai, bet pagelbėjo daugeliui finansinių problemų turinčių augintinių šeimininkų.

Sandros iš Prienų rajono šeimyna labai myli savo augintinę, tačiau nebeišgali jos pamaitinti. Tad, kol pagerės šeimininkės finansinė situacija, „Gyvūnų maisto bankas“ skyrė paramą.

Šiuo metu Sandra augina tris vaikus, jos vyras stengiasi susirasti darbą, bet už dabar dirbamus laikinus darbus gauna tik nedideles pajamas. Mėnesio pabaigoje mažai lėšų belieka mokesčiams, maistui, vaikų priežiūrai, sauskelnėms. Tokiu atveju Sandros šeimai kasdienybę praskaidrina šešerių metų kalytė, kurios atsisakyti dėl piniginių problemų nenori nei Sandra, nei jos vaikai, todėl, bendradarbiaudamas su RG Vaikų labdaros ir paramos fondu, šios šeimos augintinei padeda „Gyvūnų maisto bankas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius