Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sužvėrėjusi“ laukinė žąsis tarsi iš A.Hitchcocko siaubo filmo – vyriškiui ir jo šuniui teko sprukti motorine valtimi

Vaizdo įrašų svetainėje „YouTube“ šią savaitę pasirodė filmukas, kuriame užfiksuoti kadrai primena siaubo filmų klasiku vadinamo amerikiečių režisieriaus Alfredo Hitchcocko 1963 metų juostą „Paukščiai“ (The Birds).
Net ir kelis kartus išmesta iš valties žąsis puldavo iš naujo.
Net ir kelis kartus išmesta iš valties žąsis puldavo iš naujo. / Kadras iš „YouTube“

A.Hitchcocko filme paukščiai staiga be paaiškinamos priežasties ima būriais pulti ir žudyti žmones. Į „YouTube“ svetainę įkelto filmuko autoriui tikriausiai irgi kilo tokios asociacijos, kai jį ir jo šunį valtyje užpuolė įniršusi laukinė žąsis.

Laimė, kad paukštis buvo vienas, tad nuo jo buvo galima atsiginti. Tiesa, tai pasirodė ne taip jau ir lengva. Žąsis puola iš vandens į valtį ir ima žnaibyti nepaprastai taikiai nusiteikusį šunį. Šeimininkas čiumpa užpuolikę už kaklo ir išmeta iš valties į vandenį.

Po to viskas kartojasi: žąsis puola, vyriškis ją pagauna ir išmeta. Ir taip daugybę kartų. Galiausiai, supratęs, kad neatsikratys įkyraus ir agresyviai nusiteikusio paukščio, vyriškis įjungia valties variklį ir pasistengia kuo greičiau sprukti tolyn nuo įžūlaus vandens paukščio. Žąsis kurį laiką dar mėgina vytis bėglius, tačiau vėliau palieka juos ramybėje.

Viskas gerai, kas gerai baigiasi. Atrodo, kad per šį filmavimą nė vienas gyvūnas rimčiau nenukentėjo, jeigu nekreipsime dėmesio į apžnaibytus šuns šonus. Dėl kokios priežasties žąsis „sužvėrėjo“, nėra žinoma. Filmuką įkėlęs asmuo pseudonimu MoonGrate jokio paaiškinimo nepateikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius