Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinio įmonės vakarėlio pasekmės: vienas iš dešimties britų po tokių linksmybių yra netekęs darbo

Kalėdinio įmonės vakarėlio metu daugelis darbuotojų bent kartą per metus šalia savo kolegų gali kiek labiau atsipalaiduoti ir pasilinksminti neformalioje aplinkoje, deja, retkarčiais tokios linksmybės gali baigtis liūdnai.
Didžiojoje Britanijoje vykdyta apklausa atskleidė, kad 1 iš 10 respondentų dėl netinkamo elgesio vakarėlio metu vėliau buvo atleistas iš darbo.
Didžiojoje Britanijoje vykdyta apklausa atskleidė, kad 1 iš 10 respondentų dėl netinkamo elgesio vakarėlio metu vėliau buvo atleistas iš darbo. / 123rf.com nuotr.

Didžiojoje Britanijoje vykdyta apklausa atskleidė, kad 1 iš 10 respondentų dėl netinkamo elgesio vakarėlio metu vėliau buvo atleistas iš darbo. Maždaug 46 proc. atleistųjų tikino, kad išmesti iš darbo jie buvo dėl vakarėlio metu užmegztų romantiškų ar seksualinių santykių su savo kolegomis, rašo „The Dailymail“.

Vienas iš trijų apklausoje dalyvavusių asmenų prisipažino įmonės vakarėlio metu padauginęs alkoholio ir permiegojęs su savo kolega, beveik 50 proc. respondentų tikino karštai pasibučiavę su savo viršininku ar viršininke. 64 proc. sakė, kad po tokio „nuotykio“ vėliau darbe tvyrodavo keistoka atmosfera.

Internetinių pažinčių portalo užsakyta 4,800 vyrų ir moterų apklausa parodė, kad didžioji dalis respondentų (52 proc. moterų ir 44 proc. vyrų) įmonės vakarėlio metu būdavo neištikimi savo sutuoktiniui.

Apklausą vykdžiusio portalo įkūrėjas Noelis Bidermanas tikino, jog ši apklausa tik įrodė, kad per įmonės vakarėlius darbuotojams vertėtų elgtis kiek atsargiau, jeigu jie nenori po didelių linksmybių likti be darbo.

„Šiuose vakarėliuose žmonės atsipalaiduoja, džiaugiasi galėdami su savo kolegomis pabendrauti neformalioje aplinkoje, neretai jie padaugina alkoholio ir tai tampa jų nelaimės priežastimi“, – tyrimo rezultatus apibendrino Noelis Bidermanas.

Daugelis apklaustųjų vis dėlto tikino pasimokę iš savo praeities klaidų ir prisiekė per įmonės vakarėlius kontroliuoti savo išgeriamo alkoholio kiekį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius