Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Festivalyje „Galapagai/Roko naktys“ originalaus įvaizdžio savininkų laukia prizai

Festivalio „Galapagai/Roko naktys“, kuris vyks rugpjūčio 5-6 dienomis Zaraso saloje, lankytojai galės atskleisti saviraiškos galimybes – visi žiūrovai kviečiami kartu sukurti margaspalvę laisvės atmosferą ir renginio metu pasipuošti unikaliomis įvaizdžio detalėmis.
Festivalio „Galapagai/Roko naktys“ dalyvės
Festivalio „Galapagai/Roko naktys“ dalyvės / Festivalio archyvo nuotr.

Originaliausiai pasipuošusių, drabužiais, aksesuarais bei kitais įvaizdžio elementais išsiskirsiančių lankytojų laukia specialūs prizai – firminė „Galapagų/Roko naktų“ atributika.

„Festivalio skatinamą laisvos ir draugiškos kultūros dvasią labiausiai kuria ne pakviestos muzikos žvaigždės, ne turininga meno ir sporto programa, o patys „Galapagų/Roko naktų“ lankytojai. Todėl visus žiūrovus kviečiame neriboti savo fantazijos demonstruojant išskirtinį įvaizdį“, – ragina festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

„Galapagų/Roko naktų“ organizatoriai tikisi sulaukti tiek tradicinių išskirtinio įvaizdžio savininkų – gotų, pankų, metalistų, hip-hopo gerbėjų, tiek specialiai festivaliui sukurtų kostiumų, drabužių, tatuiruočių, kitų įvaizdžio elementų.

Pakeisti įvaizdį bus galima ir paties festivalio metu – norintys persikūnyti į scenos žvaigždes galės užsukti į grimo kambarį, kuriame darbuosis profesionalūs teatro grimuotojai. Jie padės ne tik sukurti išorinį įvaizdį, bet ir išmokti firminių muzikos žvaigždžių judesių bei manierų – persikūnyti pamokys mimai iš „Kėdės teatro studijos“.

„Gera muzika vienija skirtingų įsitikinimų ir skirtingų kartų žmones. Kuo daugiau laisvės ir įvairovės – tuo įspūdingesnė bendra renginio atmosfera. Todėl tikimės nuo šiol sukurti naują „Galapagų/Roko naktų“ tradiciją, prizais skatindami lankytojų saviraišką, kuriant originalų savo įvaizdį“, – teigia A. Barniškis-Blėka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius