Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Galapagai/Roko naktys 2011“ atlaikė pretendentų į savanorius šturmą

Prieš porą mėnesių paskelbęs savanorių atranką, festivalis „Galapagai/Roko naktys 2011“ turi atlaikyti tikrą jaunų žmonių šturmą. Skelbiama, kad norinčių įsilieti į festivalio gretas skaičius jau viršijo tūkstantį. Tai tris kartus daugiau nei praėjusiais metais, kai buvo sulaukta apie 300 paraiškų.
Festivalio savanoriai
Festivalio savanoriai / "Galapagų/Roko naktų" nuotr.

„Maloniai nustebino tai, jog tiek daug žmonių nori prisidėti prie festivalio organizavimo ir pajusti savanoriavimo džiaugsmą. Tūkstantis paraiškų – tai festivalio rekordas. Kadangi vietų skaičius ribotas, turėsime gerai paplušėti, atrinkdami pačius šauniausius ir didžiausią motyvaciją turinčius jaunuolius“, – rankomis trynė festivalio „Galapagai/Roko naktys 2011“ prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

Jo teigimu, toks potencialių savanorių šturmas sufleruoja apie tai, jog festivalis šiemet bus kaip niekad gausus lankytojų.

„Savanorių aktyvumas nuteikia optimistiškai – žmonės įvertino tai, jog tobuliname ir plečiame muzikinę bei pramoginę programas“, – pastebi A. Barniškis-Blėka.

Šiemet „Galapaguose/Roko naktyse“ darbuosis apie 150 savanorių, kurie teiks informaciją ir padės lankytojams bei festivalio dalyviams, budės įvairiose renginio vietose, bus „gamtos sergėtojai“ – saugos ir prižiūrės teritoriją, užtikrins švarą.

Pasak A. Barniškio-Blėkos, savanorių laukia dar daugiau įspūdžių nei pernai, kadangi festivalyje gros pirmo ryškumo Europos roko žvaigždės, bus itin turininga meninė programa, specialios pramogos šeimoms, laukiame atvykstančio didelio žiūrovų būrio iš kaimyninių šalių.

Šiemet pretendentai į festivalio savanorius organizatoriams siuntė anketas, kuriose be asmeninių duomenų įrašė ir savo idėjas kitąmet vyksiančiam „Galapagų/Roko naktų“ gimtadieniui. Jaunuolių buvo klausiama, kaip festivalis turėtų atšvęsti savo dešimtmečio jubiliejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius