Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kultūra į namus“: kai negalime keliauti, knygos dovanoja keliones po visą pasaulį

„Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ kviečia švęsti Tarptautinę laimės dieną. Dėl Lietuvoje paskelbto karantino nuo kovo 20-osios atkeliauja „Kultūra į namus“. Šiandien į virtualų knygų pasaulį kviečia Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka.

Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos kultūrinės veiklos vadybininkė Monika Straupytė atkreipia dėmesį, kad kai negalime keliauti, knygos dovanoja keliones po visą pasaulį. Ji kviečia visus ir toliau skaityti neišeinant iš namų.

Monika ragina aplankyti skaitmeninę „Vyturio” leidyklos biblioteką, kurioje sutalpinta daugiau nei 400 literatūros kūrinių, portalą ibiblioteka.lt, kur prisijungus su savo skaitytojo pažymėjimu, atsiveria tikri lobynai: daugiau nei 2200 nemokamų el. knygų.

Be skaitymo, biblioteka siūlo naudotis ir kitomis paslaugomis: interaktyviais žemėlapiais, virtualiais turais ir žaidimais, audiogidu ir kita virtualia medžiaga.

***

„Kultūra į namus“: sekite „Kaunas 2022“ Facebook ir Instagram paskyras arba skaitykite naujienų portalą 15min.lt.

Geriausių tinklalaidžių rekomendacijos, įvairių progų muzika su nostalgijos gaida iš Pakartot.lt, Kauno bienalės archyvas, gausybė audiotekos ir virtualios bibliotekos gėrybių, sportas bei judesys namuose, „Kaunas 2022“ ambasadorių rekomendacijos – tai šios ir dar daugiau temų, kurias sudėjome į „Kultūrą namuose“.

Žiūrėkite, klausykite, skaitykite, sužinokite, atraskite ir išlikite sveiki su kultūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius