Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 29

„Gucci mados namai“: gali būti gobšus, savanaudis, kvailys – bet, prašau, nebūk nuobodus

Kai Patrizios (akt. Lady Gaga) ir Maurizio (akt. Adam Driver) santykiai jau bjūra, „Gucci mados namuose“ yra scena, kai ji ima pasakoti jo draugams, kur pirkusi desertą. Užuot paprastai atsakiusi, ji išsiplečia, pripildo monologą nesusijusių detalių, o jis kandžiai viešai tą pakomentuoja. Žmonėms neįdomu, kur mes ėjome prieš penkerius metus, jie tik paklausė, iš kur skanėstai. Tokie, lyg slepiantys kažkur viduje atsakymą į įdomų klausimą, bet apipinantys jį bereikšmėmis detalėmis, ir yra „Gucci mados namai“.
Lady Gaga filme „Gucci mados namai“
Lady Gaga filme „Gucci mados namai“ / „Scanpix“ nuotr.

Žiūrint „Gucci mados namų“ anonsus atrodė, kad laukia savotiška telenovelė – daug aštrumo, lėkščių daužymo ir su tikroviškumu prasilenkiančių veikėjų. To aš, tiesa pasakius, kiek laukiau, nes šių dienų kinui būdingas labai jau rimtas tonas, kurį kartais tikrai norėtųsi praskaidrinti lašeliu absurdo ar, kaip šiuo atveju, perdėto dramatiškumo.

Negalėtumei sakyti, kad to „Gucci mados namuose“ išvis nėra. Filmas prasideda nuo Patrizios susipažinimo su Gucci šeimos atstovu, vieno iš „Gucci“ savininkų sūnumi Maurizio. Supratusi, jog tokia korta gyvenime greičiausiai nebeiškris, mergina deda visas pastangas vyrą suvilioti bei pakreipti į savo pusę, nors iš pradžių jis gana šaltas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius