Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 05

Į Lietuvą atkeliauja itin seksuali ir intriguojanti komedija suaugusiems – „Ką išdarinėja vyrai“

Ekstravagantiško milijonieriaus sumanytas žaidimas ir keturi ryžtingi jo dalyviai, kovojantys dėl moterų simpatijų bei daugybė šmaikščių jų nuotykių žiūrovų laukia naujajame, intriguojančiame filme „Ką išdarinėja vyrai“. Rusijoje kurta komedija nepašykštės vasariškų vaizdų ir kraują kaitinančių emocijų bei pasitarnaus suteikdama didelę vitamino C dozę.
Filmas „Ką išdarinėja vyrai“
Filmas „Ką išdarinėja vyrai“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Itin provokuojantį, karštą ir seksualų filmą sukūrė jaunas, tačiau jau dabar populiarumo neatsiginantis armėnų kilmės režisierius Sarikas Andreasianas. „Ką išdarinėja vyrai“ papasakos sužvarbusiems žiūrovams, ką gi veikia vyrai, atsidūrę ant saulėto jūros kranto, kai juos supa merginos, vilkinčios tik bikiniais. 

Pagal filmo scenarijų keturi vyrukai – savo pasididžiavimu patenkintas Denis, vis moterims meluojantis Goša, „už mokinių pažangumą“ kovojantis Arkadijus  ir meile nusivylęs Jarikas (aktoriai Tairas Mamedovas, Gavras Gordejevas, Romanas Junusovas ir Konstantinas Kriukovas) – gavo amžiaus pasiūlymą, kurio tiesiog neįmanoma atsisakyti. Pasilinksminti nutaręs turtuolis visiems jiems atsiuntė kvietimą sudalyvauti sekso varžybose. Žaidimo esmė – per penkias dienas suvilioti kuo daugiau moterų. Vos gavę užduotį vyrai suskumba į kovą, juk prizas – net pusė milijono JAV dolerių... Tačiau rungtyniauti jiems lengva nebus, juk kelyje jų laukia ne tik karštos gražuolės, bet ir labai sunkiai įveikiamos „tvirtovės“.

Kiekvienas sekso turnyro dalyvis mėgins išplėšti pergalę pasitelkdamas savo firminę taktiką ir gausindamas moterų, su kuriomis jis permiegojo, sąrašą. Žinoma, netikėčiausiu momentu į šį kūnišką žaidimą įsipainios meilė.

Saugusiems skirtoje komedijoje „Ką išdarinėja vyrai“ žiūrovai galės atvirai stebėti susižavėjimą, flirtą, seksą, vyrų pastangas įrodyti, kas yra geriausias, ir, žinoma, meilę. Lietuvos kino teatrus ši juosta pasieks jau kovo 1 dieną.

VIDEO: Lietuviškas filmo „Ką išdarinėja vyrai“ (N-18) anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius