Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 28

Kino teatras „Pasaka“ kvies į filmą ateiti net su kūdikiais

Praleiskite laiką su šeima kino teatre! Tokiu šūkiu naujas, Vilniaus senamiestyje įsikūręs, kino teatras „Pasaka“ ir pozityvios tėvystės iniciatyva „Augink atsakingai” skatins tėvus daugiau dėmesio skirti savo vaikams.
Šeimos seansai
Šeimos seansai. / "Pasakos" nuotr.

„Statistika rodo, kad tėvai Lietuvoje vaikams per dieną vidutiniškai skiria 7 minutes. Tačiau net ir tose šeimose, kur vaikai dėmesio gauna daugiau, idėjų, kaip kūrybiškai ir naudingai praleisti laisvalaikį, kartu patirti kažką nauja, neretai pritrūksta. Todėl labai palaikome kino teatro idėją sukurti specialias programas, į kurias galima ateiti net su labai mažais vaikais“, – sakė „Augink atsakingai“ iniciatyvos ir organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Laura Narbutaitė-Bilotienė.

Kartą per savaitę kino teatre „Pasaka“ suplanuoti specialūs seansai tėveliams su kūdikiais ir vaikais iki 3 metų – „BEIBIkinas“. Šių seansų metu garsas pritildytas, o šviesos ne visiškai užgesintos, todėl filmo metu mažyliai salėje gali miegoti, o tėveliai juos matyti. Be to, salėse įrengtas žaislų maniežas, paliktos specialios vietos nešynei arba vaiko vežimėliui.

Vaikai į šiuos seansus bus įleidžiami nemokamai, o vežimėlius laiptais į viršų padės užsinešti „Pasakos“ savanoriai. Kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį rodomi šeimos filmai, į kiną pakvies tėvelius ir mamytes su vaikais nuo 5-6 metų. Keturių asmenų (2 suaugusieji, 2 vaikai) šeimai bilietas į kiną kainuos 30 litų. Nuolaidos šeimos seansų žiūrovams bus taikomos ir desertams restorane „La Boheme“.

„Norime, kad kino teatre „Pasaka“ sau filmą atrastų kiekvienas žiūrovas – nesvarbu, koks jo amžius ar pomėgiai. Geras kinas formuoja vaiko pasaulėžiūrą ir skatina kūrybiškumą. Be to, tai tiesiog gera pramoga visai šeimai“, – pristatydama naująją programą sakė vaikelio besilaukianti kino teatro „Pasaka“ direktorė Greta Akcijonaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius