Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 03

Kovo 8-ąją — komedijos „Marlis ir aš“ išankstinės premjeros

Kino istorija apie šeimą, kuri prasidėjo nuo šuns, užkariaus kiekvienos moters širdį — tą įrodė romantinės komedijos „Marlis ir aš“ startas JAV kino teatruose. Todėl tarptautinę moters dieną „Forum Cinemas“ dailiosios lyties atstoves kviečia į išankstines ir išskirtines „Marlis ir aš“ premjeras Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir Šiauliuose.
Kadras iš filmo „Marlis ir aš“
Kadras iš filmo „Marlis ir aš“ / „Forum Cinemas“ nuotr.

Staigmenos ir dovanos pasipuošusioms pavasariškų žiedų vainikais — toks užrašas puikuojasi ant komedijos „Marlis ir aš“ išankstines premjeras anonsuojančių plakatų, nors iš tiesų nedidelės, bet malonios kino centrų „Forum Cinemas“ partnerių dovanėlės laukia visų merginų ir moterų, kurios kovo 8-ąją ateis pažiūrėti istorijos apie sutuoktinių porelę ir auksaspalvį retriverį. Komedija „Marlis ir aš“, pasak ją mačiusiųjų, komedija sukels ir juoko audrų, išspaus ir ašarų, bet neabejotinai pelnys daugelio moterų simpatijas.

Žurnalisto Johno Grogano knygos „Marlis ir aš“ ekranizacijoje sutuoktinių porelę suvaidino ryškiausios šių dienų Holivudo žvaigždės Jennifer Aniston ir Owenas Wilsonas, o neklaužada Marliu filmavimų metu teko pabūti beveik dešimčiai retriverių. Komedija žiūrimiausių filmų dešimtuke JAV išsilaikė beveik mėnesį ir jau uždirbo beveik 200 mln. JAV dolerių.

Komedijoje pasakojama apie Džoną ir Dženifer, kurie prieš planuodami šeimos pagausėjimą ir norėdami įsitikinti savo brandumu bei sugebėjimu rūpintis silpnesne būtybe, nusprendžia įsigyti šunį, Bobo Marley garbei pavadintą Marliu. Į šeimą atkeliavęs Marlis iš pradžių dovanoja ne vieną džiaugsmo akimirką, bet vėliau sukelia tikrą rūpesčių laviną. Nepaisant visų Marlio šunybių, augintinis suteikia Dženifer ir Džonui daugybę nuostabių akimirkų, nuolat dovanodamas neginčijamus nesavanaudiškos meilės įrodymus.

Išankstinės romantinės komedijos „Marlis ir aš“ premjeros kovo 8 d. vyks Vilniaus, Kauno ir Panevėžio kino centruose „Forum Cinemas“. Anksčiau už šių miestų publiką filmą pamatys šiauliečiai: komedijos „Marlis ir aš“ išankstinė premjera įvyks pirmąją naujojo Šiaulių kino centro „Forum Cinemas“ darbo dieną — kovo 7 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius