Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite knygą „Diena, kai liūtai ims ėsti salotas“

15min ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – laimėkite Raphaëlle Giordano knygą „Diena, kai liūtai ims ėsti salotas“.
Knyga „Diena, kai liūtai ims ėsti salotas“
Knyga „Diena, kai liūtai ims ėsti salotas“ / Knygos viršelis

„Diena, kai liūtai ims ėsti salotas“ – tai romanas, tęsiantis geriausias tokių knygų, kaip „Dievas visada keliauja incognito“ (aut. Laurent Gounelle), tradicijas, skirtas visiems, ieškantiems įkvepiančios, kasdienes problemas padedančios spręsti literatūros.

Žmogus žmogui – liūtas. O liūtai subtilumu nepasižymi. Tvirtai įsitikinę, kad turi tokią teisę, jie primeta kitiems savo požiūrį, nė nenutuokdami, kad elgiasi egocentriškai ir pirmenybę teikia jėgos santykiams. Tokių liūtų sutinkame kasdien: įniršęs vairuotojas, maloniu balsu mus menkinantis sutuoktinis, nuo valdžios apsvaigęs viršininkas, reikli motina, geriau už mus pačius žinanti, ko mums reikia...

Tokį elgesį Romana vadina pautizmu. Aistringai darbui atsidavusi trisdešimtmetė moteris moko storžievius plėšrūnus žmogiškumo. Ji įkūrė įmonę, siūlančią išskirtinę programą – visapusišką elgsenos ir mąstymo atnaujinimą.

Naujos grupės dalyvių sąraše esama įdomių pautizmo atstovų. Ypač vienas – Maksimiljenas Vogas, garsus verslininkas, stambios kosmetikos įmonės generalinis direktorius. Nors ir velniškai patrauklus, jis – tikrų tikriausias pautizmo įsikūnijimas!

Ar Romana sugebės išmokyti Maksimiljeną kitaip reikšti savo vidinę galią ir teisingiau, pagarbiau elgtis su kitais? Ar ji mums parodys, kaip reaguoti į pautizmą ir tramdyti karštakošius? Ar jai pavyks atsispirti Maksimiljeno žavesiui? Aišku viena – jos laukia daug gražaus darbelio!

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: į lietuvių kalbą yra išversta ne tik Raphaëlle Giordano knyga „Diena, kai liūtai ims ėsti salotas“. Parašykite kitos autorės knygos, išverstos į lietuvių kalbą, pavadinimą – koks jis?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius