Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite knygą „Restoranas visatos pabaigoje“

15min ir leidykla „Kitos knygos“ skelbia konkursą – laimėkite Douglaso Adamso knygą „Restoranas visatos pabaigoje“.
Douglaso Adamso knyga „Restoranas visatos pabaigoje“
Douglaso Adamso knyga „Restoranas visatos pabaigoje“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

Ponai ir ponios, visata egzistavo daugiau kaip šimtą septyniasdešimt tūkstančių milijonų milijardų metų ir kiek mažiau nei po pusvalandžio jai ateis galas. Taigi, sveiki atvykę į „Militakį“, restoraną visatos pabaigoje!

Arturas ir Triša – tiek ir liko iš Žemės gyventojų – drauge su autostopininku Fordu Prefektu, buvusiu galaktikos prezidentu Zafodu Biblbroksu ir paranojišku robotu Marvinu skrieja per visatą ieškodami vietos užkąsti. Prie jų artėja baisieji vogonai. Kaip tik tada Arturui į galvą šauna išmokyti kosminį laivą ruošti gardesnę arbatą... Išskirti laiko ir erdvės toliuose, patyrę stulbinančių nuotykių, herojai vėl susitinka „Militakyje“, kur maistas – tiesiogine šių žodžių prasme – kalba pats už save, o staliuką reikia rezervuoti prieš milijonus metų. Tik iki visatos pabaigos, kuri jau čia pat, dar būtina išsiaiškinti, kas tą visatą valdo.

Tai antroji beprotiškai sėkmingos Douglaso Adamso mokslinės fantastikos knygų serijos „Keliautojo autostopu gidas po galaktiką“ dalis. Iš humoristinio radijo šou gimusi serija sužavėjo milijonus skaitytojų. Rašytojo kūriniai sulaukė daugybės realizacijos formų: tai ir TV laidos, kompiuterinis žaidimas, teatro spektakliai, komiksai, net rankšluosčių serija...

Šios knygos recenziją galite skaityti čia.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: rašytojo D.Adamso gerbėjai, norėdami atiduodami pagarbą šiam autoriui, kasmet gegužės 25 dieną yra paskelbę specialia diena. Kaip ši diena vadinama?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius