Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – pokalbis apie skaitomiausias knygas bibliotekose

Trečiadienį 15min tesėsi diskusijų ciklas apie autorių teises – studijoje kalbėta apie tai, kokios knygos praėjusiais metais buvo skaitomiausios Lietuvos bibliotekose, kokias tendencijas galima įvardinti, o taip pat – ką apie tai mano populiarios rašytojos Lavija Šurnaitė ir Gina Viliūnė. Kartu su jomis studijoje viešėjo ir Asociacijos LATGA vadovas, rašytojas ir poetas Jonas Liniauskas.

Trečiadienį ryte paskelbta, kokios knygos buvo skaitomiausios Lietuvos bibliotekose, kurių autorių, iliustratorių, vertėjų kūryba sulaukė daugiausia dėmesio.

15min studijoje aptarėme, kokios knygos buvo skaitomiausios, koks šių sąrašų sudarymo tikslas, kaip skaitytojams atsirinkti kūrinius, ar piratavimas yra didelė problema Lietuvoje, kokias išvadas galima daryti iš skaitomiausiųjų knygų sąrašų.

VIDEO: Pokalbis apie skaitomiausias knygas bibliotekose

Projektą „Vaizdo konferencijos-diskusijos apie autorių teises“ inicijavo ir vykdo Asociacija LATGA. Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba pagal Autorių teisių ir gretutinių teisių apsaugos programą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius