Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Eglės Gerulaitytės knyga „Bastūnės liudijimai“ – apie nugalėjusį vidinį Magelaną

Eglės Gerulaitytės, filosofiją ir tarptautinius santykius studijavusios žurnalistės, keliautojos, knyga „Bastūnės liudijimai“ – gyvas pasakojimas apie nutrūktgalvišką kelionę motociklu po Pietų Ameriką.
Knyga  „Bastūnės liudijimai
Knyga „Bastūnės liudijimai / Knygos viršelis

Peru, Bolivija, Argentina, Čilė, Ekvadoras, Kolumbija – ypatingos vietos ir patirtys, ribinės situacijos ir valia jas įveikti, tų kraštų žmonės ir asmeniškas žvilgsnis į jų gyvenimą, o kartu – vienatvėje kylantys filosofiniai klausimai, lydintys į asmenybės brandą.

Kas sieja Andų viršukalnių indėnus, Amazonijos džiunglių šamanus, laisvuosius Patagonijos gaučus, Bolivijos kokos augintojus ir Ekvadoro mangrovių miškų žvejus? Ar Kolumbijoje tikrai klesti narkomafija? Kas bendro tarp Karibų piratų ir Andų plynaukščių indėnų? Kaip persipina išnykusių Ugnies Žemės gyventojų onų legendos ir Patagonijos naujakurių tradicijos? Apie ką svajoja Putumajo regiono partizanų šeimos, Peru auksakasiai ir Bolivijos dykrų šamanai?

To, ką pamatai, sužinai, pajunti ten, už Atlanto, negalima pasilikti tik sau. Autorė dalijasi patirtais įspūdžiais, tarsi pro rakto skylutę žvelgdama į nepažįstamą ir paslaptingą Naująjį Pasaulį.

Eglė Gerulaitytė. Bastūnės liudijimai. Aplink pasaulį motociklu. – Vilnius: Tyto alba, 2017. – 237 p. Dailininkė - Asta Puikienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius