Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabija Vitkevičiūtė: apie kūrybinį įkvėpimą ir įsimintiniausias knygas

Jei manęs paklaustumėt, kokia yra mano svajonė, atsakyčiau vienu sakiniu – be perstojo skaityti šešias valandas, sako „15min knygos“ viešnia Gabija Vitkevičiūtė.

Veikli moteris augina keturis vaikus, sukasi viešųjų ryšių versle, šiais metais pristatė jau antrą savo knygą. O knygos jai yra neatsiejama gyvenimo dalis.

Ji prisipažįsta, kad su savimi nuolat turi knygą – rankinėje ar krepšyje, automobilyje, o namuose jų galima rasti visur. Svarbiausia – mėgautis skaitymu, o jei kūrinys nepatinka, nėra ko gaišti laiko, metas imti kitą.

O ką skaito Gabija? Kokio autoriaus kūryba jai yra svarbi? Kaip reikia ieškoti įkvėpimo knygų rašymui, kuomet dažnai skundžiamės, kad neturime niekam laiko?

VIDEO: Gabija Vitkevičiūtė: apie kūrybinį įkvėpimą ir įsimintiniausias knygas

Į šiuos ir kitus klausimus atsako „15min knygos“ spalio mėnesio svečias – Gabija Vitkevičiūtė. Beje, nuotraukų galerijoje galite pažvelgti į keletą jos turimų knygų. Tai kūriniai, kurie atskleidžia kitokį knygos grožį.

Visą interviu 15min skaitykite šeštadienį vakare.

Visus specialius 15min reportažus apie knygas galite žiūrėti paspaudę čia. Knygų naujienas galite sekti „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius