Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Jokūbo Bareikio įgarsinta audioknyga „Kabinetas 339“ – jau prekyboje

Sensacija tapusi 15min tyrimų žurnalistų Dovydo Pancerovo ir Birutės Davidonytės knyga „Kabinetas 339“ nuo šios dienos – jau trimis formatais. Trečiadienį į prekybą paleista ir ilgai laukta audioknyga, kurią įgarsino aktorius Jokūbas Bareikis. 
Birutė Davidonytė ir Dovydas Pancerovas
Birutė Davidonytė ir Dovydas Pancerovas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasak audioknygų platformos Audioteka.lt, kurioje įkelta ir 15min tyrimų žurnalistų knyga, leidybos vadovės Ingos Vilimės, knygos garsinimas užtruko daugiau nei 17 valandų ir buvo nemenkas iššūkis ir komandai, ir knygą įgarsinusiam aktoriui.

„Dėkoju knygos autoriams už išreikštą pasitikėjimą. Prisidėti prie šios knygos man garbė. Skaitant iš tikrųjų buvo tokių akimirkų, kai galvodavau: Dieve mano, kur aš čia gyvenu, kas vyksta, koks platus ir gilus tas liūnas ir kiek dar reikės pastangų, laiko ar kartų pasikeitimo, tam kad visa tai išsimėžtų iš šitos šalies“, – atviravo aktorius J.Bareikis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jokūbas Bareikis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jokūbas Bareikis

Audioknygą „Kabinetas 339“ jau galima įsigyti čia.

Taip pat primename, kad sausio 30 dieną knygos autoriai D.Pancerovas ir B.Davidonytė atvyks į Kauną, kur susitiks su skaitytojais. Susitikimas ir diskusija vyks 18 val. Kauno centriniame knygyne. Registraciją į renginį rasite paspaudę ant šios nuorodos.

Knyga „Kabinetas 339“ pasakoja apie 15min tyrimų žurnalistų B.Davidonytės ir D.Pancerovo metus trukusį tyrimą, kurio centre – premjeras Saulius Skvernelis, įtartini jo ryšiai ir sandoriai valstybės vardu. Knygoje taip pat pasakojama apie žurnalistinio tyrimo užkulisius, politinį spaudimą, šantažą ir išdavystę.

Taip pat knygą galima įsigyti elektroninėje knygų parduotuvėje knyguklubas.lt arba šalies knygynuose ir prekybos centruose.

Elektroninę knygos „Kabinetas 339“ versiją galite įsigyti milzinas.lt platformoje, paspaudę šią nuorodą.

VIDEO: „Kabinetas 339“: D.Pancerovas ir B.Davidonytė papasakojo, kaip gimė politikos užkulisius atskleidžianti knyga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius