Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus knygų mugės metu – specialūs autobusai ir patogesnis atvykimas viešuoju transportu

Vilniečiai ir miesto svečiai į didžiausią tarptautinę Vilniaus knygų mugę kviečiami patogiai atvykti viešuoju transportu – mugės metu vasario 22-25 d. dažnai kursuos specialūs autobusai, o 2G maršruto autobusai papildomai stos prie „Litexpo“. Vilnius kviečia susitikti 19-oje knygų mugėje „Skaitau Lietuvą, skaitau pasaulį“, kuri sukvies tūkstančius knygų mylėtojų, rašytojų ir leidėjų.
Undinės Radzevičiūtės knygos „Kraujas mėlynas“ pristatymas
Undinės Radzevičiūtės knygos „Kraujas mėlynas“ pristatymas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

2-ojo G Santariškės–Laisvės pr.–Stotis maršruto autobusai papildomai sustos stotelėje Parodų rūmai Lazdynų ir Savanorių pr. link.

Kaip įprastai, Parodų rūmų stotelėse abiem kryptimis sustos 13-ojo Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai, 16-ojo Pašilaičiai–Lazdynai–Stotis, 18-ojo Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai–Titnago g. maršrutų troleibusai ir 21-ojo Lazdynėliai–Lazdynai–Centras, 54-ojo Pilaitė–Lazdynai–Stotis maršrutų autobusai.

Taip pat mugės metu kursuos trys specialūs autobusai, kurie nemokamai veš mugės lankytojus iš miesto centro – nuo stotelės Arkikatedra į mugę (parodų ir kongresų centras „Litexpo“) ir atgal. Specialūs autobusai kursuos kas 20 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius