Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 25

15min studijoje – pokalbis apie autorių teises Lietuvoje ir pasaulyje: iššūkiai ir pokyčiai

Penktadienį 15min studijoje tęsėsi diskusijų ciklas apie autorių teises. Pasaulinės intelektinės nuosavybės dieną kalbėjome apie tai, su kokiais iššūkiais šiandien susiduria autoriai tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje ir ką daryti, kad situacija keistųsi.
15min studijoje – LATGA direktoriaus pavaduotoja Laura Baškevičienė ir muzikos autorius, grupės „The Roop“ narys, projekto „PIN diena mokyklose“ dalyvis Vaidotas Valiukevičius
15min studijoje – LATGA direktoriaus pavaduotoja Laura Baškevičienė ir muzikos autorius, grupės „The Roop“ narys, projekto „PIN diena mokyklose“ dalyvis Vaidotas Valiukevičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min studijoje viešėjo Asociacijos LATGA direktoriaus pavaduotoja Laura Baškevičienė ir muzikos autorius, grupės „The Roop“ narys, projekto „PIN diena mokyklose“ dalyvis Vaidotas Valiukevičius.

Ketvirtojoje laidoje aptarėme pagrindines problemas ir iššūkius, su kuriais susiduria Lietuvos autoriai, kokių priemonių imamasi norint juos apsaugoti tiek Lietuvos, tiek Europos mastu. Kalbėjome apie Europos Sąjungos autorių teisių bendrojoje skaitmeninėje rinkoje direktyvą, jos įgyvendinimą Lietuvoje. Taip pat aiškinomės, kaip Lietuvos autoriai mini Pasaulinę intelektinės nuosavybės dieną, kokias švietimo akcijas rengia.

Transliaciją stebėkite žemiau:

VIDEO: Autorių teisės Lietuvoje ir pasaulyje: iššūkiai ir pokyčiai

Projektą „Vaizdo konferencijos-diskusijos apie autorių teises“ inicijavo ir vykdo Asociacija LATGA. Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba pagal Autorių teisių ir gretutinių teisių apsaugos programą.

Užduokite klausimą
Kviečiame pateikti klausimą 15min studijos svečiui.
* privalomi laukai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius