Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 02

Atlikėjas T.Šaovas jubiliejaus proga Vilniuje surengs šventinį koncertą

Spalio 24 dieną, 19 val. Piano.LT salėje (Trakų g. 9/1) dainininkas ir dainų autorius Timūras Šaovas bei jį lydintys ne muzikantai dviejų su puse valandų koncerte publikai pristatys savo naują programą „Žalingos ir naudingos dainos“.
T.Šaovas
T.Šaovas / Organizatorių nuotr.

Šio koncerto, skirto muzikanto 50-mečio paminėjimui, metu žiūrovai patirs gausybę įvairiausių teigiamų emocijų, kurių neretai taip trūksta mūsų kasdienybėje.

T.Šaovas –  dainų autorius ir atlikėjas, žinomas ne tik Rusijoje, bet ir už jos ribų. Tai įvairiapusiškas kūrėjas. Plačiajai publikai Timoro Šaovo kūryba tapo žinoma  1996-1997 metais, nors gitara groja nuo trylikos metų. Niekas kitas taip nemoka su humoru rašyti dainų socialine-politine tema. Kiti autoriai kuria arba piktus, arba ašaringus tekstus, pavyzdžiui: Galičius. Būtent  savo optimizmu Šaovas ir išsiskiria iš kitų kūrėjų.

„Įdomiausia, kad Timūro dainos patinka ir 18-čiams, ir 40-čiams, ir 60-čiams. Jos žavi Maskvos (perpildytos salės), Kišiniovo („girdėjote dainą apie Betmeną „zaporožietyje? – kažin kieno ji?), San-Francisko  („kodėl gi jis pas mus taip ilgai neatvažiuoja?“) ir Haifos (izraeliečių mašinose visu garsu skamba daina apie Mišanią) gyventojus. Jūs suprantate kuo tai „kvepia“? Tai – visaliaudinė meilė dainininkui!“ (Asia Kramer, laikraštis „Panorama“, San-Franciskas).

Dainų tekstai pilni subtilaus, puikaus, intelektualaus humoro, truputį ciniško žavesio, ironijos. Muzika – „bitliška“, suteikianti daug gerų emocijų.  Muzikantai, gabūs ir talentingi Nikolajus Grigorjevas – gitaristas virtuozas; Michailas Machovičius – mandolina (Gariko Sukačiovo numylėtinis).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius