Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 07

Internete plinta nuotrauka, kaip atrodo nuolat tik su šalmais pasirodantis „Daft Punk“ duetas

Niujorko grupė „The Knocks“, panašu, pateko į nemenką bėdą, kai trečiadienį savo „Facebook“ puslapyje įdėjo nuotrauką su „Daft Punk“ nariais.
„Daft Punk“
„Daft Punk“

Neseniai naująjį albumą „Random Access Memories“ išleidę ir topuose karaliaujantys „Daft Punk“ viešumoje visada pasirodo tik su šalmais. Todėl dueto be šalmų nuotrauka, kurią jie padarė „Sony“ būstinėje, sparčiai pasklido internete. Prie nuotraukos buvo prirašyta: „Daft Punk“ žaidžia šampano pongą (be šalmų) „Sony“ biure“.

„The Knocks“ greitai nuotrauką ištrynė ir vietoj jos parašė „PANAŠU, KAD MES NETURĖJOME DALINTIS TA NUOTRAUKA :x“, tačiau jau buvo vėlu – internautai ja jau sparčiai dalijosi.

„Daft Punk“ pažįstantis žmogus „Gawker“ patvirtino, kad nuotraukose esantys žmonės – tikrai prancūzų duetas  Thomas Bangalteris ir Guy-Manuels de Homem-Christo.

Spėliojama, kad galbūt tai – tik reklaminis triukas, nes argi kuri elektroninės šokių muzikos – žanro, kurio valdovai ir yra „Daft Punk“ – grupė gali nežinoti, kad tikrųjų „Daft Punk“ narių veidų nuotraukų negalima viešinti?

„Facebook“ nuotr./„Daft Punk“
„Facebook“ nuotr./„Daft Punk“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius