Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 12

„Solo ansamblis“ pristato naują eksperimentą – perkūrė „Colours of Bubbles“ dainas

Grupė „Solo ansamblis“ dalijasi kūrybos eksperimentu – pristato apleistoje Plaškių bažnyčioje gyvai atliktą „Colours of Bubbles“ dainų „Cut It Out“ ir „Pallbearer“ perkūrinį.
„Solo Ansamblis“
„Solo Ansamblis“

„Perklausius „Colours of Bubbles“ kūrybą, būtent šiose dainose atradom detalių, kurios mums užkliuvo už ausies – matėme, kad atsispiriant nuo jų galime pasinerti į savotišką interpretaciją. Norėjosi sukurti kažką naujo, todėl leidome sau tiesiog sukurti gabalą „apie“ „Colours of Bubbles“, – teigia grupės nariai.

Tamsios elektronikos šalininkų „Solo Ansamblio“ sukurtas perkūrinys pavasario pabaigoje, kartu su kitų elektroninės muzikos kūrėjų darbais buvo išleistas „Colours of Bubbles“ remiksų albume „Gamma“, o ketvirtadienį pristatomas grupės ir muzikinio projekto „Scuared“ bendradarbiavimo rezultatas.

„Jau seniai palaikom idėją, kad Lietuvos alternatyvios muzikos kūrėjai bendrautų, bendradarbiautų tarpusavyje, o ne konkuruotų. Mažame muzikos pasaulyje bendruomeniškumas skatina tokios scenos gyvavimą, o šis projektas kaip tik tai ir daro. Be to, mus labai užkabino „Scuared“ komandos pasiūlyta vizuali muzikos pateikimo forma“, – projekto idėją komentuoja „Solo Ansamblis“.

VIDEO: Solo Ansamblis - Cut It Out / Pallbearer (Colours of Bubbles remake)

Iššūkį Lietuvos kūrėjams perkurti savo kolegų dainas bei atlikti jas netikėtose erdvėse metanti projekto „Scuared“ komanda pristatomą „Solo Ansamblio“ perkūrinį užfiksavo apleistoje Plaškių evangelikų liuteronų bažnyčioje, kurią akylesni Lietuviško kino sekėjai gali atpažinti iš Audriaus Juzėno filmo „Pelėdų kalnas“.

„Tikimasi, jog laikui bėgant šią bažnyčia visi norintys galės aplankyti ne tik virtualiai – siekiama, jog bažnyčia taptų daugiafunkciu kultūros centru, kuriuose įvairių sričių kūrėjai galėtų realizuoti savo idėjas, čia vyktų filmų rodymai bei Lietuvos muzikos kūrėjų pasirodymai“, – rašoma „Scuared“ žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Šiuo metu kritinės būklės bažnyčią prižiūri, jos atstatymo darbus inicijuoja ir finansinės pagalbos iš visų menui bei kultūrai prijaučiančių žmonių prašo Plaškių bažnyčios atkūrimo bendrija (PBAB).

„Scuared“ nuotr./„Solo Ansamblis“ pristato „Colours of Bubbles“ dainų perkūrinį
„Scuared“ nuotr./„Solo Ansamblis“ pristato „Colours of Bubbles“ dainų perkūrinį

Daugiau informacijos apie bendrijos veiklą bei galimybes prie jos prisidėti galima rasti bendrijos „Facebook“ profilyje.

Istorinėje vietoje nufilmuotą „Solo Ansamblio“ perkūrinio atlikimą nuo ketvirtadienio galima išvysti projekto „Scuared“ „Youtube“ profilyje.

„Aikštelėje kalbėjome viena kalba. Tikimės, kad ir žiūrovai, žiūrėdami šį klipą, visa tai pajaus“, – teigia „Solo Ansamblio“ nariai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gitaristas Giedrius Kiela apie „Solo ansamblio“ „ištąsytą“ muziką: ji „veža“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius