Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 21

Tarptautinė džiazo diena – kartu su L.Mockūno ir J.Milašiaus laisvuoju džiazu

Rūdninkų knygynas kviečia paminėti Tarptautinę džiazo dieną kartu. Balandžio 30 d. 19 val. čia vyks vieno ryškiausių šalies saksofonininkų Liudo Mockūno ir džiazo scenos „enfant terrible“ – gitaristo Juozo Milašiaus laisvojo džiazo pasirodymas.
Tarptautinė džiazo diena – kartu su L.Mockūno ir J.Milašiaus laisvuoju džiazu
Tarptautinė džiazo diena – kartu su L.Mockūno ir J.Milašiaus laisvuoju džiazu
Temos: 2 Knygynas Džiazas

Duetas muzikos gurmanams koncerto metu žada ekspresyvias laisvojo džiazo improvizacijas. Gitaros ir saksofono garsus derinantys muzikantai meistriškai pateiks dar niekur negirdėtą džiazo eksperimentą jaukioje knygyno aplinkoje.

Lyriką su ekspresionizmu maišančio saksofono virtuozo Liudo Mockūno kūryba apibūdinama kaip nenuspėjama bei energizuojanti. Klausytojai gali mėgautis savitu šio muzikanto stiliumi, nes grodamas L. Mockūnas supina džiazą su šiuolaikine akademine muzika. Saksofonininkas muzikuoja ir su tarptautiniais scenos grandais, tokiais kaip Marc Ducret, Barry Guy, Mats Gustafsson bei daugeliu kitų, taip pat pats inicijuoja įvairius tarptautinius muzikinius projektus.

Kalbant apie kūrybos išskirtinumą, gitaristas Juozas Milašius ne ką mažiau atsilieka nuo savo kolegos. Prieš 30 metų scenoje pasirodęs atlikėjas mėgsta alternatyviai išgautus garsus, laisvai improvizuoti, kurti performansus bei yra išbandęs tiek totalųjį free, tiek triukšmo bangas. Instrumento galimybes J. Milašius yra išbandęs grodamas solo ir eksperimentuodamas projektuose su elektroninės ar improvizacinės muzikos kūrėjais.

Lietuvoje trečiąjį kartą rengiamos Tarptautinės džiazo dienos progai skirtas Liudo Mockūno bei Juozo Milašiaus dueto pasirodymas vyks balandžio 30 d. (šeštadienį) 19 val. Rūdninkų knygyne (Rūdninkų g. 20, Vilnius).

DĖMESIO – būtina registracija el. paštu info@rudninkuknygynas.lt arba tel. (+370 5) 2610266. Bilieto kaina – 11,99 €.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius