-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas: kultūros ir meno projektus Vilniaus savivaldybė parems beveik 0,5 mln. Eur

Vilniaus savivaldybės organizuojamas Kultūros rėmimo programų projektų konkursas šiemet kviečia skirtingų kultūros ir meno sričių organizacijas dalyvauti konkurse ir gauti iki 5 tūkst. eurų finansavimą planuojamiems projektams įgyvendinti. Iš viso 2021 m. projektų konkursui numatoma skirti apie 435 tūkst. eurų. Paraiškų laukiama iki 2021 m. sausio 4 dienos, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Koncertas
Koncertas / Sauliaus Žiūros nuotr.

Šiais metais buvo atnaujinti konkurso nuostatai, atsirado papildomų finansavimo programų. Iki šiol buvo 9 programos, o šiais metais jų 14. Viena iš naujovių šiemet: pirmą kartą programos suskirstytos į bendrines ir specialiąsias programas, kurios skirtos tęstiniams ir naujiems projektams, kultūrinėms ar meninėms iniciatyvoms.

Į bendrinės programos rėmus patenka vizualieji, scenos menai, muzika, kinas, literatūra ir leidyba, kultūros ir kūrybinės industrijos, etninė kultūra ir mėgėjų menas bei tautinės bendrijos. Specialiosios programos: Vilniaus 700 metų jubiliejaus iniciatyvos, kultūros ar meno festivalių organizavimas, kultūros sklaida užsienyje, erdvių nuoma, kultūros edukacija ir skaitmeninis menas.

Konkurso sąlygos

Konkurse gali dalyvauti juridiniai asmenys, registruoti Vilniaus miesto savivaldybėje, vykdantys kultūrinę veiklą, išskyrus pelno siekiančias įmones, biudžetines įstaigas ir kitas įstaigas, kurios yra išlaikomos arba dotuojamos iš Savivaldybės ar Valstybės biudžeto.

Paraiškos konkursui teikiamos tik internetu, naudojantis Savivaldybės elektronine paslaugų valdymo sistema, svetainėje paslaugos.vilnius.lt. Tame pačiame tinklapyje, būtina užpildyti paraiškas naudojantis elektroninės bankininkystės paslaugomis.

Konkurso rengėjai prašo paraiškas teikti kuo anksčiau ir nelaukti paskutinės paraiškų pateikimo dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius