Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt įkvėptas debiutas – lankytojų sukurtas vakarėlis SELECTOR

Mėlynus džinsus bei tokios pat spalvos marškinėlius vilkintys klubinėtojai, merginos, į renginį patekusios už simbolinę kainą, bei su laikraščiu „15min“ rankose į barą nemokamai įėję kauniečiai – tokį vaizdą šį vakarą bus galima išvysti „Pop Star Bar'e“, kur vyks jūsų pačių sukurtas vakarėlis „Selector“.
Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka / „Pop Star Bar“ archyvo nuotr.

„Tai pirmasis tokio tipo projektas ne tik mūsų mieste, bet ir Lietuvoje. Būtent renginio lankytojams suteikėme išskirtinę galimybę patiems sukurti vakarėlį. Naujienų portalo 15min.lt lankytojai galėjo rinktis, koks bus vakarėlio gėrimas, aprangos kodas bei tai, kokiu būdu į renginį bus galima patekti nemokamai. Tikiuosi, kad lankytojų gausa vakarėlis nenusileis balsavusiųjų skaičiui, o visi sukūrę savo vakarėlį, ateis apsirengę vakaro temą atitinkančiais drabužiais“, – vylėsi „Pop Star Bar“ rinkodaros bei programos vadovas Laurynas Lisauskas.

Daugiau nei savaitę naujienų portale 15min.lt balsavę kauniečiai nusprendė, jog vakarėlio dress code pagrindas bus mėlyna spalva. Be to, portalo lankytojų balsai nulėmė, jog už simbolinę 10 Lt kainą į vakarėlį galės patekti merginos. Visi naktinių pramogų mėgėjai, patys išsirinkę ir pigiau nei įprasta kainuosiančius gėrimus, į renginį nemokamai galės patekti prie įėjimo pateikę šį laikraščio „15min“ numerį.

Vakarėlyje, kurio scenarijų sukūrė patys jo lankytojai, gros daug hip hop, funk, soul ir r’n’b užtaisų paruošęs legendinis DJ Mix bei tikra sensacija pretenduojantis tapti DJ Name.

Vakarėlio pradžia – penktadienį, 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius