Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių virtualių renginių nepraleisti šią savaitę?

Kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko, būnant namuose, nepraleisti šią savaitę?
Rolandas Rastauskas
Rolandas Rastauskas / Dmitrijaus Matvejevo nuotr.

Sausio 5 d., 9 d.

Virtuali ekskursija po parodą „Kodėl taip sunku mylėti?“ – nuo 17 iki 18.10 val. MO muziejus organizuoja virtualią užsienio menininkų Saskios Boddekes ir Peterio Greenaway'aus kuruotą parodą „Kodėl taip sunku mylėti?“. Daugiau informacijos čia.

Sausio 6 d.

Tiesioginė Kabloonak albumo „Kabloonak“ perklausa 20 val., „Loftas TV“ vyks perklausa bei pokalbis su Jonu Narbutu, kurį ves Mykolas Karpičius.

Poezijos skaitymai „Trys karaliai, dvi karalienės ir vienas Putinas“ – nuo 19.30 iki 20.30 poetai Simonas Bernotas, Nojus Saulytis, Aistis Žekevičius, Greta Ambrazaitė ir Laura Kromalcaitė užuot patys apsireiškę V.Mykolaičio-Putino namuose-muziejuje su dovanomis, sveikins sukaktuvininką ir kurs šventinę nuotaiką virtualiai dalindamiesi savo kūryba.

Sausio 8 d.

Forumas „Kultūros, verslo, švietimo, sporto ir mokslo pasiekimai – tikrasis aukštos pridėtinės vertės ir įvaizdžio eksportas“ – nuo 14 iki 16 val. vyks diskusija, kurią ves Edmundas Jakilaitis. Kalbėsis Simonas Kairys, Jurgita Šiugždinienė, Aušrinė Armonaitė, Rimvydas Petrauskas, Mantas Katinas, Paulius Motiejūnas, Vidmantas Janulevičius, Jonas Sakalauskas.

Pokalbis apie literatūrą ir teatrą „Dramaturgas Bermudų trikampyje“ –20 val. Rolandas Rastauskas ir Jonas Dagys leisis į svaigią kelionę laike ir erdvėje, bet vis sugrįš į Klaipėdą: į Gaidžio ir Žilinsko teatrus, seniai nugriautą kareivinių plaukimo baseiną ir „Bermudų trikampio“ skaitymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius