Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie savo kūrybišką ir inovatyvų būstą „What’s Next?“ pasakos Dalia Ibelhauptaitė

Dažnai darbo skelbimuose vienu svarbiausiu reikalavimu yra iškeliamas kūrybiškumas. Todėl kartais atrodo, kad kūryba yra reikalinga tik darbo aplinkoje, tačiau gyvenime ji yra dar svarbesnė. Būdami kūrybiški versle dauginame kapitalą, o buityje – savo laimės hormonus.
D. Ibelhauptaitės ir D. Feltcherio namai Londone
D.Ibelhauptaitės ir D.Fleltcherio namai Londone / Organizatorių nuotr.

Ką reiškia gyventi kūrybiškai ir kaip savo kūrybiškumą įgyvendina lapkričio 4-5 dienomis vyksiančios kūrybingumo ir ateities tendencijų konferencijos „What’s Next?“ pranešėjai?

Technologijų ir kūrybos pavyzdys

Neseniai režisierė ir prodiuserė Dalia Ibelhauptaitė su savo vyru, garsiu aktoriumi, Dexteriu Fletcheriu pasaulį nustebino savo nauju būstu Anglijos sostinėje Londone.

Naujausios technologijos yra integruotos į kūrybiško būsto interjerą.

Namai, kuriuose vyrauja naujausios technologijos, lietuviškas ąžuolas, Japonijos kultūra ir Londono industrinis interjeras, traukia net ir įtakingiausių architektūros bei dizaino kritikų akis. Juolab šį interjerą jau spėjo apdovanoti garbingi žurnalai kaip „Dezeen“, įvertinti „Architectural Digest“, „Elle Decoration Italy“, „Sunday Times“ skaitytojai, „Channel 4“ žiūrovai ir pan.

Bute taikomi išskirtiniai interjero sprendimai, kurie yra glaudžiai susiję su asmeniniu Dalios Ibelhauptaitės individualumu. Kūrybingos moters buto interjeras yra jos kūrybinio gyvenimo ir asmeninės istorijos tęsinys, kuris liudija apie tai, kad režisierė savo kūrybinį potencialą taiko ne tik darbe, tačiau ir gyvenime.

Po daugybės metų jai pagaliau namie nereikia virdulio ir daugybės jungiklių – naujausios technologijos yra integruotos į kūrybiško būsto interjerą. Įdomiausia yra tai, kad šiuos namus su architekto pagalba kūrė pati Dalia!

„Džiaugiuosi, kad pavyko padaryti kai ką ypatingo, kas yra įdomu ir tos srities specialistams, ir mums patiems labai patinka“, – pasakoja D.Ibelhauptaitė.

Tiksliausios pasaulyje viešojo transporto programėlės „TRAFI“ rinkodaros vadovas Regimantas Urbanas kūrybą įžvelgia net ir miesto susisiekimo sistemoje. Nors technologijos yra užkariavusios bene visas gyvenimo sritis, judėjimas miesto gatvėmis vis dar yra neefektyvus.

Žmones traukia nepaaiškinama būtinybė turėti ir visur judėti nuosavu automobiliu, juos atbaido nepatrauklus viešasis transportas, o nauji keliavimo būdai sunkiai prigyja miestiečių gyvenime.

Tiesa, šis požiūris po truputį keičiasi. Vis daugiau technologijų vartotojams kūrybiškai pateikia keliavimo alternatyvas. Už tai reikia dėkoti tokiems žmonėms kaip Regimantas, kurie nepatingėjo pažvelgti į beviltišką miesto šurmulį kūrybingo žmogaus akimis.

Organizatorių nuotr./Regimantas Urbanas
Organizatorių nuotr./Regimantas Urbanas

Daugiau apie kūrybiško gyvenimo idėjas – kūrybingumo ir ateities tendencijų konferencijoje „What's Next?“, kuri šiemet vyks lapričio 4-5 d., menų fabrike „Loftas“, Vilniuje.

Daugiau informacijos – ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius