-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gruodį atvyksta gausiausias šalyje šventinis apsipirkimas – „Didžiosios kalėdinės mugės“

Gruodis – ne tik šeimos ir švenčių mėnuo, bet ir kone labiausiai įtemptas dovanų paieškų metas. Šiemet jį sutikti kitaip kvies išskirtinis per Lietuvą keliaujančių mugių ciklas „Didžiosios kalėdinės mugės“. Net 8 Lietuvos miestus: Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Alytų, Marijampolę, Jonavą bei Uteną aplankysiantys renginiai suburs nuo mažo iki didelio. Kalėdiniais miesteliais po stogu tapusios miestų arenos vilios nuo gardžių maisto produktų iki dovanų idėjų, o mažųjų čia lauks ir pramogos.
Kalėdinė mugė
Kalėdinė mugė / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Mugė Kalėdos

Nuo gardaus maisto iki drabužių

12.09 Vilniuje LITEXPO, 12.10 Šiauliuose „Šiaulių’“ areną, 12.10 Marijampolėje, Marijampolės kultūros centrą, 12.16 Kaune, „Žalgirio“ areną, 12.16 Utenoje, Utenos areną, 12.17 Jonavoje, Jonavos areną, 12.17 Klaipėdoje, „Švyturio“ areną, 12.23 Alytuje, Alytaus areną aplankys keli tūkstančiai iš visos Lietuvos bei Latvijos atvykusių prekybininkų. Smulkieji verslininkai ir gerai žinomi prekės ženklai dovanos plačiausią šalyje maisto ir gėrimų pasirinkimą, drabužių, tekstilės ir aprangos gaminius, dovanų ir idėjų šventinei aplinkai. Specialiai renginiuose suskirstytos zonos padės atrasti prekę kiekvienam lankytojui.

Organizatorių nuotr./Kalėdinė mugė
Organizatorių nuotr./Kalėdinė mugė

Pasitiks ir kalėdinės veiklos

Kalėdiniais miesteliais po stogu virsiančios arenos kalėdinę tematiką paskleis ir čia žadamomis veiklomis. Šventinė atributika kurstys idėjas namams, muzika kels nuotaiką, o renginio lankytojus linksmins ir čia pasirodysiantis kalėdų senelis bei kitos organizatorių staigmenos.

Organizatorių nuotr./Kalėdinė mugė
Organizatorių nuotr./Kalėdinė mugė

Kvies dalintis ir gerumu

Kiekvieną gruodžio savaitgalį organizuojami koncentruotas kalėdinės tematikos renginiai ne tik siūlys plačiausią pasiruošimo asortimentą didžiosioms metų šventėms, bet ir suburs prisiminti apie kalėdinio laikotarpio bendrystės ir artumo jausmą, tradicijų puoselėjimą. „Didžiosios kalėdinės mugės“ skatins besiruošiant šventes pasitikti su artimaisiais,o gerumu pasidalinti su aplinkiniais.

Specialiai tam prie renginių jungsis projektai ,,Ištiesk pagalbos ranką’’ bei „Už spalvingą ir teisingą vaikystę“. Mugių lankytojus pasitiks daiktadėžės, į kuriose jie turės galimybę palikti daiktą-dovaną, skirtą nepasiturinčioms šeimoms, o mažieji renginio lankytojai galės namo parsinešti ebru technika pieštus atvirukus, kurių aukos bus skirtos vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis.

Organizatorių nuotr./Kalėdinės mugės
Organizatorių nuotr./Kalėdinės mugės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius