Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Kanto biblioteka kviečia į virtualų susitikimą su psichoterapeute Aurima Diliene

Vasario 3 d., trečiadienį, 17.00 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka kviečia į virtualų susitikimą su Prancūzijoje gyvenančia gydytoja psichoterapeute Aurima Diliene ir jos knygos „Privati praktika. Psichoterapeutės užrašai“ pristatymą.
Aurima Dilienė
Aurima Dilienė / Vygaudo Juozaičio nuotr.

Transliacija vyks bibliotekos feisbuko paskyroje. Transliacijos nuorodą rasite interneto svetainėje www.biblioteka.lt.

Knygoje „Privati praktika. Psichoterapeutės užrašai“ autorė aptaria pačius įdomiausius psichoterapinės praktikos atvejus, dažniausiai pasitaikančias problemas ir pateikia jų sprendimo būdus: kodėl išsenka mūsų emocinis rezervuaras ir kaip jį papildyti? Kaip vaikystėje susiformavę elgesio modeliai veikia mūsų santykius su mylimu žmogumi? Kada partneriai ima vienas nuo kito tolti ir kaip susigrąžinti tarpusavio artumą? Kokiais būdais stiprinti emocinį poros ryšį? Kaip šeimos santykius veikia gyvenimas emigracijoje?

Keturių išgalvotų personažų lūpomis autorė pasakoja daugeliui artimas sunkias situacijas, gyvenimiškas problemas, šeimyninius nesklandumus, asmeninius išgyvenimus. Konsultacijų metu vykstančios transformacijos įkvėps nenuleisti rankų jau atrodo beviltiškoje situacijoje. Pervargusi mama, savimi nusivylusi moteris, neištikimas vyras ir šeimos trokštanti jauna mergina jums papasakos kokių veiksmų galima imtis norint pasiekti norimo rezultato.

A. Dilienė kaip koks lietuviškasis Irvinas Yalomas subtiliai vedžioja skaitytoją vingiuotais psichoterapijos labirintais, ir tuo pat metu nuoširdžiai, atvirai ir betarpiškai dalinasi savo pačios gyvenimiška patirtimi, kasdienybėje patiriamais džiaugsmais ir nusivylimais taip, tarsi kalbėtum su artimu žmogumi, drauge.

Taiklios psichologinės įžvalgos apie santykius ir praktinės užduotys, padedančios spręsti sunkumus poroje, – tik viena knygos siužeto linija. Autorė taip pat atskleidžia gyvenimo Prancūzijoje įdomybes: kaip prancūzai auklėja vaikus, kokias žymias vietas verta aplankyti, koks prancūzų mentalitetas, kaip geriausia spręsti biurokratines problemas ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius