Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdiniam renginiui „popup.lt“ subūrė daugiau nei 80 Lietuvos kūrėjų

Daugiau nei 80 dizainerių ir skirtingų disciplinų kūrėjų šiemet susibūrė šventiniame „popup.lt” renginyje Energetikos ir technikos muziejuje. Aštuntus metus kuruojamas Kalėdų Pop Up — tai aktualiausi vietos dizaineriai, kurie šiais metais kūrybingumą apjungė su technika ir technologijomis.
Kalėdiniam renginiui „popup.lt“ subūrė daugiau nei 80 Lietuvos kūrėjų
Kalėdiniam renginiui „popup.lt“ subūrė daugiau nei 80 Lietuvos kūrėjų

Tarp Kalėdų Pop Up renginio dalyvių išvysime ir jau gerai žinomus prekinius ženklus: March, FUMparFUM, Lina Andriukonė, DUST, Miutto, Got You, Dragon, Kristina Kruopienytė, Aukso žuvys, By Karolina Meschino. Nuo pat pirmos veiklos dienos „popup.lt” tiki, jog būtent bendruomenė — svarbiausias elementas, leidžiantis kurti bei pasiekti daugiau.

Dėl to respektabiliausius vietinės mados ir dizaino Kalėdų Pop Up renginius šiemet papildė ir daug naujų, įdomių dizainerių: namų interjero ženklas Les Deux Alekna, tvarių drabužių prekiniai ženklai Another Lover, Gretes ir net Vilniaus dailės akademijos studentai.

www.popup.lt organizuojamame Kalėdų Pop Up renginyje ne vien perkame, bet ir užmezgame ryšius, dalyvaujame dirbtuvėse, užsiėmimuose, klausomės muzikos. Būtent muzika šiais metais pakvies kūrėjus keletui dienų pakeisti savo amplua.

Jau tradicija tapusiame First Time DJs koncepte už pulto stos dizaineriai Aistis Mickevičius, Kamilė Bukauskaitė, restoranų konsultantė Urtė Mikelevičiūtė, dainininkė Erica Jennings. Į dirbtuves kvies žanrinių paveikslų tapytojas Andrius Zakarauskas, piešdamas renginio lankytojų portretus, „Renovated shit” įkvėps gyvą performansą su Slava Ukraini marškinėliais, o fotografė Monika Pietarytė sukurs foto ateljė.

Tikrą kūrybingumą kurs ir pats Energetikos ir technikos muziejus, tik gruodžio 10-11 d. savaitgaliui tapdamas atviras ir nemokamas visiems lankytojams. Šis Kalėdų Pop Up — jau aštuntasis „popup.lt” renginys, tad dovanas, skirtingas veiklas ir šventinę nuotaiką ras kiekvienas.

„popup.lt” organizuojamas Kalėdų Pop Up vyks gruodžio 10-11 d. 11-19 val. Energetikos ir technikos muziejuje, Rinktinės g. 2, Vilnius. Renginys NEMOKAMAS.

Daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius