Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kubiečių trupės „Pasion de Buena Vista“ pasirodymai vyks kamerinėje aplinkoje

Gruodžio 20-23 dienomis didžiausiuose Lietuvos miestuose autentiškus pasirodymus surengs profesionali šokėjų ir atlikėjų trupė iš Kubos „Pasion de Buena Vista“. Trupės pageidavimu į jų pasirodymus Klaipėdos „Švyturio“, Panevėžio „Cido“, Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Siemens“ arenoje galės patekti tik po 2 tūkst. žiūrovų.
Kubiečių trupė „Pasion de Buena Vista“
Kubiečių trupė „Pasion de Buena Vista“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kuba

„Trupė pageidauja, kad jų pasirodymui arenose būtų sukurta kamerinė aplinka, todėl turėsime iki minimumo sumažinti arenų erdves. Tačiau tokiu būdu bus garantuojamas ne tik puikus matomumas bet kur sėdinčiam žiūrovui, bet ir sukuriama ypatinga, intymesnė, Kubos karščiu alsuojanti atmosfera“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Pasak „Pasion de Buena Vista“ atlikėjų, tik mažoje, kamerinėje patalpoje galima surengti išties kokybišką pasirodymą bei tinkamai perteikti ir parodyti turtingą ir išraiškingą Kubos muzikinę kultūrą, kuriai labai svarbus intymumas, ore tvyranti aistra ir kubietiško karščio prisotintas oras.

Į pasaulines gastroles besiruošiantys „Pasion de Buena Vista“ artistai lietuviams prieš pat didžiausias metų šventes žada nepamirštamą, unikalią, gyvai atliekamos kubietiškos muzikos ir aistringų autentiškų šokių fiestą, kurioje Lotynų Amerikos ritmų mėgėjai nesunkiai atpažins tokius šokius kaip salsa, rumba, mambo ar čia čia čia.

Kubiečių „Pasion de Buena Vista“ trupę sudaro geriausi Kubos artistai: šeši talentingi šokėjai, du užburiančio balso atlikėjai – genealieji Pachinas Inocencio ir Mariela Stiven, dešimt muzikantų ir trys pritariantys atlikėjai.

Bilietus į „Pasion de Buena Vista“ šokio ir muzikos fiestą Vilniaus „Siemens“ arenoje, Kauno „Žalgirio“ arenoje ir Panevėžio „Cido“ arenoje platina „Tiketa“, bilietus į šou Klaipėdos „Švyturio“ arenoje – bilietai.lt.

„Praėjus šiek tiek laiko nuo prekybos bilietais pradžios matome, jog kol kas kubiečių pasirodymais labiausiai domisi ir bilietus sparčiausiai perka Vilniaus ir Kauno gyventojai, tačiau baigiantis vasarai didžiųjų šalies miestų gyventojus sparčiai vytis pradėjo ir klaipėdiečiai bei panevėžiečiai“, – pastebi J. Vėželis.

Kubiečių trupės „Pasion de Buena Vista“ pristatymo video:

VIDEO: Pasión de Buena Vista - Official Trailer

.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius