Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone dėl rekordinio karščio uždaromos ir meno galerijos

Londono profesinės sąjungos praneša, kad dėl karščių buvo imtasi specialių priemonių, trečiadienį pranešė „The Art Newspaper“.
Karščiai Londone
Karščiai Londone / „Scanpix“ nuotr.

Temperatūrai Jungtinėje Karalystėje peržengus 40 laipsnių, kai kurias savo galerijas uždarė Viktorijos ir Alberto bei Britų muziejai. Tai padaryta po to, kai darbuotojų profesinė sąjunga „Public & Commercial Services“ (PCS) paragino abi institucijas imtis tinkamų saugos priemonių, rašoma publikacijoje.

Jungtinės Karalystės muziejų asociacijos teigimu, PCS Britų muziejui nuolat reiškė susirūpinimą dėl prastos patalpų oro kokybės per didelius karščius ir atkreipė dėmesį į darbuotojų saugumo problemas. Paklaustas, ar muziejus užsidarė anksčiau dėl profsąjungos spaudimo, Britų muziejaus atstovas spaudai atsakė, kad liepos 18 ir 19 d. muziejus buvo uždarytas 15 val.

Atsakyme taip pat teigta: „Darbo metu taip pat laikinai uždarėme kai kuriuos viršutinius muziejaus aukštus, kad užtikrintume darbuotojų ir lankytojų patogumą ir saugumą. Muziejus liko atviras ir prieinamas internetu. Toliau stebime situaciją ir taikomas priemones, kad galėtume imtis tolesnių būtinų veiksmų. Galerijos, kurias šią savaitę galima apžiūrėti, gali keistis.“

Šiuo metu 46 galerijos yra įtrauktos į uždarytinų galerijų sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius