Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nida Jazz Maratonas 2021“ festivalyje skambėjo pianisto P.Geniušo improvizacijos

Rugpjūčio 5 dieną Nidoje viešintys poilsiautojai rinkosi į Tomo Mano namelį paklausyti žymaus ir mylimo pianisto Petro Geniušo muzikos. Charizmatiškas fortepijono aristokratas, nenustygstantis naujų ir dažnai rizikingų naujų išraiškos formų, nekasdieniškų muzikinių potyrių skleidėjas Petras Geniušas ir šį kartą pateikė žiūrovams išskirtinę muzikinę programą.
„Nida Jazz Maratonas 2021“ festivalyje – pianisto Petro Geniušo improvizacijos
„Nida Jazz Maratonas 2021“ festivalyje – pianisto Petro Geniušo improvizacijos / Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 6 – 7 dienomis „Nida Jazz Maratonas 2021“ keliasi į kitą festivalio vietą – ant Urbo kalno prie švyturio. Penktadienio vakarą ant scenos galėsite išvysti muzikantus Lorenzo De Finti kvartetą iš Italijos ir Toivo Unt grupę „JAZZPOT 5“ iš Estijos. Šeštadienį koncerto žiūrovų lauks Accordion Affairs „Le petit oiseau“ iš Vokietijos, o festivalį vainikuos Tailor – Vintskevich kvartetas su Eve CorneliOus (Rusija/JAV).

Rugpjūčio 6 d. vakarą, nuo 23 val. Menų zonoje vyks „Jam Session“ vakaras, skirtas ištikimiausiems džiazo gerbėjams, norintiems ne tik išvysti džiazo virtuozų meistriškumą, bet ir smagiai pabendrauti su jais neformalioje meniškoje aplinkoje.

Festivalio koncertą padeda organizuoti Neringos miesto savivaldybė, todėl renginys yra nemokamas.

Organizatoriai kviečia savo svečius ir koncertų klausytojus elgtis atsakingai, išlaikyti saugų atstumą, sekti naujausias Sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijas ir jų laikytis.

Daugiau informacijos apie „Nida Jazz Maratonas“ festivalį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius