Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangoje – Gyčio Skudžinsko personalinė paroda

Lapkričio 25 d. – gruodžio 20 dienomis Antano Mončio namuose-muziejuje (S. Daukanto g. 16, Palanga) veiks Gyčio Skudžinsko personalinė paroda „Galimi atvaizdai / daugtaškis“.
Gyčio Skudžinsko kūrinys
Gyčio Skudžinsko kūrinys / Parodos rengėjų nuotr.
Temos: 1 Paroda

Gyčio Skudžinsko paskutiniųjų metų kūrinius galime apibrėžti kaip kalbėjimą apie priemones ir sąlygas atvaizdams saugoti, kurti, klasifikuoti.

Objektai dažniausia nurodo ne patys save, bet juose glūdinčią vizualinę informaciją ar specifines aplinkas vaizdiniams rastis. Parodose darbai susijungia į nuorodų rezginius, kurie veikia kaip dirgikliai sužadinantys suvokėjo vaizualinius prisiminimus ir nuspėjamus galimai ateityje sukursiamus vaizdus. Tad ir ši paroda yra kaip priemonių rinkinys ir aplinka žiūrovui sukurti savo filmą be pabaigos.

Gyčio Skudžinsko, dar žinomo kaip GyS, kūryba apima platų spektrą nuo vizualinių darbų (fotografija, instaliacija, grafinis dizainas) iki garso meno praktikų. Jau daugiau nei dešimtmetį autorius ne tik pats dalyvauja parodose Lietuvoje bei užsienyje, bet ir inicijuoja bei kuruoja meno projektus, publikuoja apžvalginius ir kritinius tekstus periodikoje.

G. Skudžinskas kūrybos procesą traktuoja kaip tiriamąjį darbą, leidžiantį atskleisti vienokius ar kitokius šiuolaikinio pasaulio rakursus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius