Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projektas „Susitikim, mieli senjorai“ į nemokamus užsiėmimus pakvietė daugiau nei 400 kauniečių

Jau trečius metus vykstantis projektas „Susitikim, mieli senjorai“ savo organizuojamas nemokamas veiklas vyresnio amžiaus žmonėms iš Vilniaus perkėlė į Kauną. Projekto metu daugiau nei 1000 vyresnio amžiaus kauniečių ir vilniečių gali lankyti nemokamus linijinių šokių, tapybos, kalanetikos ir kūrybinių dirbtuvių užsiėmimus. Šiais metais veiklos vėl vyksta atsinaujinusiame Kauno Girstučio kultūros centre.
„Susitikim, mieli senjorai“
„Susitikim, mieli senjorai“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Senjorai

„Labai gera būti savo gimtajame mieste ir matyti tiek daug pažįstamų veidų. Ačiū, kad lankote užsiėmimus, ačiū, kad savo buvimu ir aktyviu įsitraukimu suteikiate mūsų projektui tokį didelį ir stiprų bendruomeniškumo jausmą. Galiu drąsiai teigti, kad projektas – tarsi viena didelė šeima. Mūsų projekto partneriai, rėmėjai, mokytojai, dalyviai – mes viena didelė jėga, kuri ateityje, tikiu, projektą perkels ir į kitus Lietuvos miestus. Esu labai dėkingas visiems už kiekvieno Jūsų indėlį ir įsitraukimą“ – projekto dalyvius sveikino projekto iniciatorius, viešosios įstaigos „Sėkmės idėja“ atstovas Edgaras Stanišauskas.

Projekto „Susitikim, mieli senjorai“ metu vyresnio amžiaus žmonės Vilniuje ir Kaune turi galimybę nemokamai lankyti net 4 projekto organizuojamus užsiėmimus: sveikatos stiprinimo (linijinių šokių) su scenos profesionale Dalia Michelevičiūte, dailės su tapytoju, parodų kuratoriumi Linu Liandzbergiu, kūrybinių dirbtuvių su rankdarbių meistre Kristina Račkauskaite bei kalanetikos su trenere Toma Peštene ir atrasti labiausiai patinkančią veiklą.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie tokios gražios iniciatyvos ir būti šios gausios bendruomenės dalimi. Kai už lango tokia dargana, labai gera ateiti į Jūsų šypsenų ir geros nuotaikos sklidinas auditorijas. Visiems linkiu puikios nuotaikos, gražių bendravimo akimirkų ir atradimo džiaugsmo išbandant skirtingas veiklas“, – sveikinimo kalboje sakė prekybos tinklo IKI, dovanojančio nemokamus užsiėmimus projekto dalyviams, rinkodaros vadovas Andrej Pometko.

Žiemos laikotarpiu turiningai praleisti laiką norintys senjorai kviečiami registruotis ir prisijungti prie projekto skambindami telefonu 8 60 336 266 arba rašydami elektroniniu paštu susitikim@susitikim.lt. „Susitikim, mieli senjorai“ nemokamų užsiėmimų dovanotojas – prekybos tinklas IKI. Projekto partneriai: akių klinika „Lirema“, odontologijos klinika CLINIC|DPC, informaciniai partneriai: naujienų portalas 15min.lt, LRT, žurnalas „Savaitė“, projekto draugai: viešoji įstaiga „Azzara“, Vilniaus ir Kauno miestų savivaldybės, Kauno Girstučio kultūros centras, Vilniuje įsikūręs „Senjorų avilys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius