-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su geriausių dainų programa į sceną grįžta Kostas Smoriginas

Liepos 18 d. 19 val. į Vilniaus mokytojų namų kiemelio vasaros terasą grįžta dainuojantis aktorius Kostas Smoriginas. kuris po ilgos pertraukos surengs išskirtinį koncertą. Jo atnaujintoje dainų programoje skambės geriausi, publikos pamėgti kūriniai.
Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas / Organizatorių nuotr.

Scenoje K.Smoriginui pritars ištikimas bendražygis, jo dainų aranžuotojas, kompozitorius Audrius Balsys ir naujai prisijungęs gitaros virtuozas Martynas Kuliavas.

Šis koncertas tarsi K.Smorigino kelio retrospektyva: nuo dar jaunystėje sukurtų dainų, „Aktorių trio“ laikotarpio iki naujų, išskirtinai tik pagal Aktoriaus vaidmenis poeto Rimvydo Stankevičiaus parašytų dainų tekstų. Per visą programą raudona linija pereina kūrėjo pamąstymai apie gyvenimą ir tarnystę, menininko poziciją ir jo vietą visuomenėje. Artistas tik jam būdingu, atpažįstamu stiliumi – veržliai, įtaigiai, išmintingai, ironiškai ir viltingai kalba apie tai, kas svarbu, kas skauda, kas džiugina, kas priverčia liūdėti.

Su bičiuliu, kompozitoriumi, aranžuotoju Audriumi Balsiu K.Smoriginas dirba ne pirmus metus. Talentingas ir jautrus muzikantas yra aranžavęs keletą bardo kompaktinių plokštelių (taip pat ir paskutinį „Albumą“ (2013), kūrė muziką spektakliams. Tačiau viename koncerte, kaip scenos partneriai jie pasirodo nedažnai. Prie naujos programos prisijungia ir ilgametę sceninę patirtį turintis gitaristas Martynas Kuliavas, kurio virtuoziškai valdoma gitara suteiks publikos pamėgtoms K.Smorigino dainoms naujų atspalvių. Visi trys kūrėjai teigia, kad kartu jaučiasi komfortiškai, papildo vienas kitą, o repeticijų laikas buvo įdomus ir turiningas.

Pasižiūrėti ir išgirsti trijų talentingų menininkų bendro muzikinio darbo kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

Bilietus platina Tiketa.lt ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo į Vasaros terasą

Bilietų kaina: 10, 12, 15 Eur; palapinės kaina 8 asm. – 80 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius