-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Svarbiausi Vilniaus knygų mugės renginiai ir diskusijos – tiesiogiai per LRT

Daugiau kaip 40 TV laidų įrašų, dešimtys tiesioginių transliacijų, šimtai valandų archyvinės medžiagos, specialūs pokalbiai ir diskusijos radijo ir televizijos eteryje – taip LRT taps vieno svarbiausių metų kultūros renginio – jau šį ketvirtadienį prasidedančios 17-osios tarptautinės Vilniaus Knygų mugės dalimi. Daugelį diskusijų knygų mugėje įsikūrusioje LRT studijoje-forume ves LRT laidų vedėjai.
Knygos „Miloszas: biografija“ pristatymas
Knygos „Miloszas: biografija“ pristatymas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Vasario pabaigoje LRT tradiciškai keturioms dienoms persikelia į Knygų mugę – tam, kad joje apsilankyti galėtų ir nesugebantys fiziškai čia atvykti ar esantys toli nuo Vilniaus. Jau ne vienerius metus mugėje galima ne tik įsigyti knygų ar pabendrauti su mėgiamais autoriais, bet ir įžengti į televizijos ir radijo virtuvę.

Visi, apsilankę LRT studijoje, galės pamatyti, kaip kuriama, transliuojama ar įrašoma televizijos ar radijo laida. Galų gale, prieiti ir susipažinti su mūsų vedėjais, kūrybine grupe. O mums tai – puiki galimybė tapti vieno gražiausių, populiariausių Lietuvos kultūrinių renginių dalimi“, – sako LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

Pajusti Knygų mugės pulsą į Vilnių atvykti negalintiems knygų mėgėjams padės visos informacinės LRT laidos nuo ryto iki vakaro visą savaitgalį. Visas keturias dienas nuo ketvirtadienio iki sekmadienio iš mugės tiesiogiai transliuos portalas LRT.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius