Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Sirenos 2019“: kultūros istorikas V.Ališauskas žino, ar sunku būti „be ryšio“

„Nesakysiu“, – įspėja filosofas ir kultūros istorikas Vytautas Ališauskas. Bet atsakyti Vilniaus universiteto profesoriui yra juokų darbas.
Vytautas Ališauskas
Vytautas Ališauskas / Stopkadras/Sirenos nuotr.

V.Ališauskas teatro festivalio „Sirenos“ vaizdo manipuliacijoje „Tiesa/Klaida“ kalba apie ryšį, ryšio klaidas ir jų kilmę. Artėjančio Vilniaus tarptautinio teatro festivalio „Sirenos“, vyksiančio rugsėjo 25-spalio 13 dienomis, šių metų tema – „Ryšio klaida“, jungianti festivalio tarptautinę ir lietuviškąją programą. Visi festivalio spektakliai ir programa yra čia.

VIDEO: #TiesaKlaida Kultūros istorikas V. Ališauskas žino, ar sunku būti „be ryšio” #Sirenos2019

Operatorė: Alvita Daukantaitė

„Tiesa/Klaida“ – tai iš gerų paskatų „Sirenų“ kuriamas manipuliatyvus vaizdo pokalbis, kuriame kalba rašytojai, teatro režisieriai, aktoriai, scenografai, filosofai, kompozitoriai, muzikos atlikėjai. Tai komentarai apie mūsų ryšius, kasdienybę, skirtingas kartas, mokytojus ir mokinius, jų tarpusavio ryšius, socialinius tinklus, teatrą ir tai, kas greta jo. Šie pokalbiai yra glaudžiai susiję su teatro festivalio spektaklių nagrinėjamomis temomis.

Festivalio tarptautinę programą ir bilietus rasite čia. Festivalio Lietuvos teatro vitrinos programą ir bilietus rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius