Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 perkamiausių kvepalų rūšių 2016-aisiais metais

Žymiausi pasaulio kvepalų gamintojai kasmet stebina naujomis kvepalų rūšimis, kurios ne visuomet randa kelią į pirkėjų namų lentynas. Tačiau nors tam tikri parfumerijos šedevrai, sukurti ganėtinai senai, vis dar yra mėgstami ir paklausūs ne tik moterų, bet ir vyrų tarpe. Tai reiškia, kad kvepalų tendencijos išties nekinta. Klasika tapę kvapai vis dar yra graibstomi iš parduotuvių lentynų. Nors kvepalų pasaulio naujienų kasmet vis dar laukiama, tačiau vis tik į perkamiausių kvepalų sąrašus jie nepatenka. Siūlome susipažinti su perkamiausiais 2016-ųjų metų kvepalais ir išsirinkti savo naujus kvepalus.
Kvepalai
Kvepalai / Vida Press nuotr.

10. Calvin Klein „Eternity“

Tai neabejotinai vieni sėkmingiausių Calvin Klein kvepalų, kuriuos sukūrė Sophia Grojsman dar 1988-aisiais metais. Tai yra itin elegantiškas, geidulingas kvapas, kuriuo siekiama pabrėžti ne tiek kūniškumą, kiek meilės vertybes. Pagrindines citrusų ir žaliosios arbatos natas palydi vos jaučiamos lelijos ir žibuoklių užuominos. Šiek tiek atrumo suteikia sandalmedis ir muskusas. Šie kvepalai vis dar yra itin populiarūs dėl natūralaus kvapo ir sukeliamos pakylios nuotaikos.

9. „Michael Kors“ kvepalai vyrams

Šie vardiniai Michael Kors kvepalai išsiskiria moderniu ir subtiliai išvystytu medienos aromatu, tinkančiu aktyvų gyvenimą gyvenantiems vyrams. Harry Fremont sukurti kvepalai vyrams Michael Kors buvo apibūdinti kaip „seksualūs, bet nenuspėjami“. Pagrindinės kvepalų natos – žvaigždinis anyžius, kalendra, juodasis pipiras, čiobrelis ir versta oda.

8. Guess „Seductive“

Kvepalai, kuriuos dar 2010-aisiais metais sukūrė Veronique Nyberg, net ir praėjus daugiau nei penkmečiui vis dar patenka į perkamiausių sąrašus. Šie kvepalai pasižymi subtiliu bergamotės, kriaušių ir juodųjų serbentų aromatais, kurie padeda atsiskleisti jazminų, apelsinų žiedų ir našlaičių šaknų natoms. Subtiliai jaučiamas aromatinės dervos, vanilės ir kašmyro medžio kvapas nepalieka abejingų.

7. Tory Burch

Tory Burch vardiniai kvepalai išsiskiria stipriai išreikštu moteriškumu. Šis žavingas kvapas pasižymi bijūnų ir tuberozos mišiniu su aštriu citrusinių vaisių aromatu. Šie kvepalai yra itin geidulingi ir tinka moterims, norinčioms susilaukti vyriškos lyties dėmesio. Elegantiškas ir gaivus aromatas parduodamas itin grakščių formų buteliukuose su rankų darbo dangteliu.

6. Gianni Versace „Versace Man Eau Fraiche“

Sunku įsivaizduoti, tačiau originaliai šie kvepalai Gianni Versace buvo sukurti dar 1981-aisiais metais. Šis medienos užuominų turintis aromatas pasižymi kedrų, šalavijų ir pipirų vidurinėmis natomis, kurios leidžia pajusti subtilų ambros, muskuso ir bergamotės kvapų derinį. Šie kvepalai laikomi elegantiškais, gundančiais ir seksualiais bei yra skirti laisviems vyrams, neskubantiems mėgautis gyvenimu.

5. Victoria‘s Secret „Bomb Shell“

Victoria‘s Secret mados namuose Adriana Medina ir Mark Knitkowski sukūrė itin seksualų kvepalų aromatą, kuris iki šių dienų yra graibstomas iš parduotuvių lentynų. Tai lengvas ir gaivus gėlių ir vaisių aromatas, pasižymintis pasifloros, vanilės ir bijūnų natomis. Šie kvepalai yra itin moteriški ir maloniai kaitina vaizduotę.

4. Chanel „Bleu de Chanel“

Jacques Polge sukurti „Bleu de Chanel“ kvepalai pasižymi medienos aromatu. Šie kvepalai sukurti siekiant pabrėžti vyrų nepaklusnumą, gilią ir begalinę laisvę. Stiprūs ir gilų pojūtį sukuriantys kvepalai skirti sužadinti geismingumą. Tai neabejotinai kvapas, kuris pavergs norinčiųjų išsiskirti iš minios širdis.

3. Chanel „Allure Homme“

Šie vyriški kvepalai yra vieni geriausių kada nors sukurtų Chanel mados namų kvapų. Šių kvepalų aromatas yra jausmingas ir seksualus, tačiau taip pat suteikia ir švarų bei gaivų pojūtį. „Allure Homme“ kvepalams atsispirti tiesiog neįmanoma. Šie kvepalai yra itin elegantiški, prabangūs, tad jais kvėpintis galima bet kokia proga. Išpuoselėtų formų buteliukas atrodo itin dailiai ir sudomina ne tik jame tūnančiu kvapu. Neabejotinai „Allure Homme“ kvepalai tinka ne tik einant pasilinksminti, tačiau ir kasdienai.

2. Bulgari „BVLGARI“

Tai ne kvepalų rūšis, tačiau visos serijos pavadinimas. Iš viso yra net penki skirtingi šios serijos kvepalų variantai, kurių kiekvienas tiesiog spindėte spindi elegancija. „Eau Parfumme Au The Beu“ kvapas išsiskiria kiniškos olongo arbatos aromatu, kuris suteikia kvapui gaivumo. „Eau Parfumme Au The Rouge“ kvepalai pasižymi Pietų Afrikos raudonosios arbatos natomis, kurios suteikia neabejotinos elegancijos ir prabangos pojūtį. „Eau Parfumme Au The Vert“ kvepalai leis pajusti gaivų žaliosios arbatos aromatą. „Parfumme Au the Black“ kvapą sukurti įkvėpė himalajų arbata, kurios natos ramina ir suteikia prabangos pojūtį. Visi šios serijos kvepalai spinduliuoja pasitikėjimu savimi ir graciją.

1. Giorgio Armani „Acqua Di Gio“

Šie Giorgio Armani sukurti kvepalai yra tapę tikra parfumerijos legenda. Tai tarsi eliksyras, leidžiantis mėgautis elegancija, laisve ir energija bei pajusti spinduliuojantį vyriškumą. Šių kvepalų aromatas pasižymi bergamotės ir žaliojo mandarino kvapais. Praturtintas tyro vandens kvapu, rozmarinu, persimonais ir pečiuliais leidžia pajausti išties energingą bei jausmingą vyriškumo kvapą.

Žinoma derėtų prisiminti, jog kiekvienas asmuo kvapą išties suvokia skirtingai. Tad kas atrodo patrauklu vieniems, nebūtinai tinka kitiems. Bet kuriuo atveju prieš perkant kvepalus derėtų juos išbandyti ir įsitikinti, kad būtent norimas kvapas yra tinkamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius