Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18-metė rusė aukcione parduoda nekaltybę už 30 tūkst. dolerių

18-metė rusė aukcione pasiskelbė, jog savo nekaltybę galėtų parduoti už maždaug 30 tūkst. dolerių. Tikrasis merginos vardas nėra žinomas, kadangi ji pasivadinusi slapyvardžiu Shatuniha. Save internetiniame aukcione save pristato kaip „nepanaudotą“, rašo dailymail.co.uk.
Krizės sąlygomis Amsterdamo valdžia nusprendė atkreipti dėmesį į pelningiausią miesto ekonomikos sektorių. Ji susirūpino prostitučių paskolomis.
Krizės sąlygomis Amsterdamo valdžia nusprendė atkreipti dėmesį į pelningiausią miesto ekonomikos sektorių. Ji susirūpino prostitučių paskolomis. / Photos.com nuotr.

Ji siūlo susitikti  Krasnojarske esančiame viešbutyje, o vyras, kuris norėtų su ja permiegoti, atlygį  turėtų sumokėti iš karto.

Rusijos policija teigia, kad šio atvejo tirti neketina, nes nei mergina, nei pirkėjas nepažeidė jokių įstatymų. Internetinio aukciono puslapyje mergina rašo: „Man skubiai reikia pinigų, taigi aš parduodu patį brangiausią dalyką, kurį turiu. Aš pasiruošusi susitikti kuo greičiau, netgi rytoj.

Man skubiai reikia pinigų, taigi aš parduodu patį brangiausią dalyką, kurį turiu.

Aš su dokumentu patvirtinančiu mano nekaltybę galiu atvykti į viešbutį, esantį Predmostnaya aikštėje. Taip pat su manimi bus asmuo, kuris paims pinigus, jog nebūčiau apkvailinta. Tas žmogus paims pinigus, o aš pasiliksiu. Imsiu tik grynuosius.“

Tariamo pirkėjo vardas yra Evgenijus Volnovas, daugiau detalių apie jį nežinoma. Jis kaip pradinę sumą pasiūlė 3100 dolerių. Aukcionas truko tik vieną dieną. Policija teigia, jog nusikaltimas įvykdytas nebuvo, kadangi tai neįtelpa į prostitucijos rėmus.

Pasirodo, jog ta pati mergina jau bandė parduoti savo nekaltybę 2013 metų balandį. Tuo metu ji rašė: „Man 17, tačiau netrukus sukaks 18. Noriu skubiai parduoti savo nekaltybę. Noriu ją parduoti labai brangiai tam, kuris tai galėtų įvertinti. Neturiu žalingų įpročių, esu graži. Gyvenu Krasnojarske, tačiau esu pasiriuošusi atvykti į bet kokį miestą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius