Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Alabamos parduotuvėje ginklus galima keisti į erotines prekes

Jungtinėse Valstijose, Alabamoje, esančioje parduotuvėje antradienį pradėta Valentino dienos akcija, kuri, kaip manoma, turėtų būti labai populiari sunkmečiu, mat siūloma mainyti ginklus į erotines prekes.
Erotika
Erotika / Photos.com

„Šiandien esant tokiai ekonominei padėčiai šitaip galima padėti žmonėms, kurie galbūt negali ko nors įsigyti Valentino dienai“, – sako akciją paskelbusios erotinių prekių parduotuvės „Pleasures“ savininkė Sherri Williams.

„Tokiu būdu jie gali pasiimti tai, kas mėtosi namuose, ir iškeisti į daiktą, kurį gali parsinešti namo ir su kuriuo gali mylėtis, o ne kariauti“, – sakė ji naujienų agentūrai AFP.

Parduotuvės interneto svetainėje sakoma, kad Hantsvilio senojo banko pastate įsikūrusi parduotuvė keičia iš gatvės atneštus šautuvus į „lovos malonumus“.

Pirmą akcijos dieną, antradienį, į parduotuvę užėjęs pirkėjas iškeitė revolverį „Iver Johnson“ į 40 JAV dolerių vertės parduotuvės dovanų kuponą. Parduotuvėje galima įsigyti įvairių erotinių prekių – nuo filmų iki seksualių apatinių.

Ginklai į prekes keičiami nuo vasario 8-osios iki vasario 15 dienos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius