Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atostogų parko atidaryme netradicinės plaukimo varžybos

Savaitgalį, Palangos pakrašty atidarytas laisvalaikio, sveikatinimo ir grožio kompleksas „Atostogų parkas“. Iškilmingoje atidarymo šventėje juostą perkirpo LR Vyriausybės Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, Ministro pirmininko patarėjas Antanas Vinkus, UAB „Atostogų Parko“ direktorius Ričardas Jovaiša bei Kretingos rajono meras Juozas Mažeika.
„Atostogų Parko“ atidarymo šventė
„Atostogų Parko“ atidarymo šventė / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Parkas

Kompleksą pašventino Lietuvos pranciškonų provincijos ministras brolis Astijus. Premjeras įteikė UAB „Atostogų parko“ direktoriui skulptoriaus ir juvelyro Vytauto Karčiausko sukurtą simbolinį raktą, kurio herbinėje dalyje pavaizduota mineralinio vandens versmė.

„Atostogų Parke“ numatomos išskirtinės sveikatinimo ir grožio procedūros, kuriose bus naudojami žemės gelmių teikiami ištekliai. Surengtame komplekso pristatyme Habilituotas daktaras, geologas Saulius Šliaupa išskyrė geoterminį vandenį bei sapropelį, kaip ypatingus žemės gelmių išteklius Vakarų Lietuvoje. VUL Santariškių klinikų Reabilitacijos, fizinės ir sporto medicinos centro vadovas prof. Alvydas Juocevičius, papasakojo apie jų naudą žmogaus sveikatai ir grožiui, gydytoja Jelena Tulčina kalbėjo apie maitinimo svarbą net ir poilsiaujant ar sveikatinantis, o „Atostogų Parko“ Rinkodaros vadovė Raimonda Jagminaitė bendrai pristatė  komplekso paslaugas bei procedūras, kurių daugiau nei 200, vandens pramogas bei lietuviškas autentiškas pirtis. Svečiai turėjo galimybę ne tik apžiūrėti visą „Atostogų Parką“ iš arčiau, bet ir išbandyti SPA procedūras bei lietuviškos pirties programas.

Oficialų atidarymą vainikavo Lietuvos miestų ir rajonų savivaldybių atstovų plaukimo varžybos  „Plauk už Miestą 2015!“, kurių pagrindinis prizas – 25 procentų nuolaida visiems to miesto ar rajono gyventojams „Atostogų Parke“. Jose dalyvavo 12-os savivaldybių atstovai, tarp jų 2 merai – Plungės rajono bei Švenčionių rajono, vienintelė plaukusi moteris – Radviliškio rajono savivaldybės Administracijos direktorė Jolanta Margaitienė, taip pat savo jėgas išbandė ir Tarybos nariai, Merų patarėjai bei Vyr. specialistai. 

Pirmąją vietą iškovojo Kretinga, ją atstovavo Kretingos rajono savivaldybės Tarybos narys Steponas Baltuonis. Jis labai džiaugėsi išplėšęs pergalę ir laimėjęs didžiulę nuolaidą savo rajonui.

Antroji vieta atiteko Klaipėdos miestui. Jos gyventojams 20-ties procentų nuolaidą visiems metams „Atostogų Parke“ pelnė Klaipėdos miesto savivaldybės Investicijų ir ekonomikos departamento direktorius Ričardas Zulčas.

Trečiąją vietą ir 15-os procentų nuolaidą iškovojo Jonavos rajono savivaldybės vyresnysis specialistas Deividas Klovas. Tokio pobūdžio plaukimo varžybos buvo organizuojamos pirmąjį kartą, tikimąsi, jog jos taps kasmetine tradicija.

Savaitgalį „Atostogų Parko“ jau sulaukė daugiau nei 1000 lankytojų, tikimąsi, kad jis taps ne tik aplinkinių miestų bei rajonų gyventojų mėgiama poilsio vieta, bet ir pritrauks turistų iš kitų šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius