-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Vladimiro Putino virėjas: Rusijos prezidentas paranojiškai bijo nunuodijimo

Virėjas, kažkada dirbęs Rusijos prezidentui, tvirtina: Vladimiras Putinas jaučia panišką baimę, todėl profesionalūs degustuotojai privalo tikrinti kiekvieną patiekalą, ar jame nėra nuodų. Tokią informaciją, remdamasi „The Daily Mail“, skelbia Inopressa.ru.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gillesas Bragardas, elitinės virėjų, gaminančių įtakingiausiems pasaulio asmenims, asociacijos įkūrėjas, papasakojo apie Rusijos lyderio ir dviejų JAV prezidentų įpročius. „Vladimiras Putinas liepia tikrinti visus patiekalus, ar juose nėra nuodų“, – sakė jis.

Kalbėdamas „Club des Chefs des Chefs“ susitikime Paryžiuje, G.Bradardas teigė: „Tarnai-degustatoriai egzistuoja iki šiol, bet tik Kremliuje. Ten gydytojas kartu su virėju tikrina kiekvieną patiekalą.“

Virėjo teigimu, Amerikos prezidentai taip pat dažnai prašo „dėl saugumo“ patikrinti jų maistą. George'as Bushas kelionės į Londoną metu dviems buvusiems FTB agentams liepdavo tikrinti visus jam skirtus patiekalus.

Ypač įtariai Amerikos lyderiai vertina ne amerikiečių virtuvę. Kalbama, kad Hillary Clinton, būdama pirmąja šalies dama, atleido Baltųjų rūmų prancūzą virėją, motyvuodama, kad jo patiekalai per daug riebūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius