Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Isterija Honkongo oro uoste sulaukė sėkmės svetainėje „YouTube“ (video)

Kinė sulaukė savo žvaigždžių valandos vaizdo medžiagos sistemos svetainėje „YouTube“.
Lenkai bėga iš Islandijos.
Oro uoste / S. Žiūros BFL nuotr.
Temos: 2 Oro uostas YouTube

Nepatekusi į lėktuvą, ji puolė į isteriją Honkongo tarptautiniame oro uoste ir buvo nufilmuota kamera. Vėliau ši vaizdo medžiaga buvo persiųsta į visame pasaulyje žinomą svetainę.

Vidutinio amžiaus moteris atkreipė į save dėmesį, kai kažkiek pasikalbėjusi su apsaugos darbuotojais prie įėjimo į terminalą puolė ant grindų, šaukdama „aaayyyyaaaa“. Lieka tik pavydėti plaučių stiprumo, nes ji taip kaukė maždaug tris minutes.

Kartu keliaujantis pagyvenęs vyras mėgino pakelti moterį, bet ši toliau šaukė kantono tarme: „Aš noriu išskristi, aš noriu išskristi.“

Aš noriu išskristi, aš noriu išskristi, – šaukė moteris kantono tarme.

Kompanijos „Cathay Pacific“ atstovas pareiškė, kad įlaipinimas į lėktuvą baigtas, o nelaimėlės keleivės bagažas iškrautas, todėl ji negali patekti į orlaivį.

„Nesijaudinkite taip, mažiau emocijų“, – bandė įkalbėti aviacijos kompanijos darbuotojas.

„Cathay Pacific“ sako, kad incidentas įvyko mėnesio pradžioje, o vaizdo medžiaga į „YouTube“ pateko praėjusią savaitę. Iki pirmadienio „išėjusiąją iš proto, kai neišskrido“ pažiūrėjo daugiau kaip 400 000 žmonių.

2006 metais panašus emocijų protrūkis sukėlė daug triukšmo Honkonge – greitai augančioje, godžioje pinigų Azijos finansinėje sostinėje.

Vidutinio amžiaus vyras skaitė šešias minutes „pamokslą“ mažam berniukui dviaukščiame autobuse. Ši vaizdo medžiaga buvo pavadinta „Dėdulė iš autobuso“ ir ją pažiūrėjo beveik 2 mln. žiūrovų. 

Jo žodžiai: „Man spaudimas, vadinasi, tau taip pat“ greitai tapo sparnuotu posakiu ir privertė susimąstyti, kokį stresą patiria „darbiniai arkliai“ kasdien.

„Cathay Pacific“ pareiškė, kad kinę keleivę ir du jos draugus į Los Andželą išsiuntė vėlesniu reisu ir be jokio papildomo mokesčio.

Isterija Honkongo oro uoste:

VIDEO: A woman missed her flight at the boarding gate HKIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius