Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kiek daugiausia pinigų gali bare palikti paauglys, atsiskaitinėdamas tėvo kreditine kortele?

Japonijoje pasiektas rekordas. Vieno vyro sūnus Japonijos baruose merginoms ir šampanui išleido 54 tūkst. dolerių. Januolio tėvas kreipėsi į teismą, reikalaudamas grąžinti sūnaus išleistus pinigus ir pasiekė pergalę. Teismas nusprendė, kad vyrui turi būti grąžinti beveiki visi sūnaus išleisti pinigai.
Mokėjimo kortelės
Mokėjimo kortelės / „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša Japonijos žiniasklaida, 16-metis su draugu pasiėmė tėvo platininę kreditinę kortelę „American Express“ ir keliavo per prabangius naktinius barus senojoje sostinėje Kiote, maukdami viskį ir šampaną po 380 tūkst. jenų (3,7 tūkst. dolerių) už butelį.

Jaunuolis, kurio vardas dėl amžiaus neskelbiamas, buvo nulydėtas į prašmatnius klubus, kur tikimasi, kad klientai mokės už laiką, praleistą su patraukliomis moterimis, kurių darbas yra droviai juoktis iš kliento sąmojų.

Nėra jokių užuominų, kad jis būtų mokėjęs už seksą.

Kioto apygardos teismas praėjusią savaitę nusprendė, kad barų savininkams ir kreditinės kortelės kompanijai tenka didžiausia atsakomybė už netinkamą kortelės panaudojimą. Jei kortele atsiskaitoma neteisėtai, atsakomybė tenka barams.

Teismas nurodė paauglio tėvui sumokėti 4,8 mln. jenų iš 5,5 mln. jenų sąskaitos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius