Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kinijoje mirtimi nubaustas sukčius, žadėjęs gaminti afrodiziakus iš skruzdėlių

Kinijoje įvykdyta mirties bausmė finansinės piramidės lyderiui, žadėjusiam veisti skruzdėlės, iš kurių gaminami afrodiziakai (lytinį potraukį skatinančios medžiagos), ir išviliojusiam iš patiklių investuotojų apie 3 mlrd. juanių (1,2 mlrd. litų), ketvirtadienį pranešė Kinijos valstybinė naujienų agentūra „Xinhua“.
Skruzdėlė
Skruzdėlė / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Afrodiziakas Kinija

Mirties nuosprendis Wang Zhendongui įvykdytas šiaurės rytinėje Liaoningo provincijoje, „Xinhua" citavo neįvardytą vietos pareigūną.

Šio sukčiaus išgalvotas skruzdėlių veisimo projektas Kinijoje pateikiamas kaip pavyzdys daugelyje bukletų ir kitų vyriausybės platinamų švietėjiškų leidinių, kuriuose perspėjama, jog finansinės piramidės ir panašios „stebuklingų“ investicijų schemos tėra saldus masalas lengvatikiams.

Pasak „Xinhua", Wang Zhendongas aiškino investuotojams, kad jo projektas atneš 35-60 proc. pelną. Iš jo veisiamų skruzdėlių turėjo būti gaminami antpilai, tradicinės medicinos preparatai ir afrodiziakai.

Suvokęs, jog buvo apmulkintas, vienas iš investuotojų nusižudė, o daugelis kitų išgyveno gilią depresiją, pranešė „Xinhua“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius