Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Korean Air“ bosas atsiprašė dėl dukters neprotingo veiksmo ir blogo jos auginimo

„Korean Air“ bosas Cho Yang-Ho penktadienį viešai atsiprašė dėl visuomenės pasipiktinimą ir pajuokas išprovokavusio incidento, kai jo duktė dėl netinkamai patiektų riešutų išvarė iš lėktuvo skrydžio palydovų vadovą.
Cho Hyun-Ah
Cho Hyun-Ah / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per televizijos transliuotą spaudos konferenciją Cho Yang-Ho atsiprašė už dukters Cho Hyun-Ah „neprotingą veiksmą“ ir sakė, kad dalis kaltės turėtų tekti jam, už tai, kas jis neaugino jos geriau.

„Tai mano kaltė, – sakė jis. – Kaip (valdybos) pirmininkas ir tėvas prašau visuomenės kilniaširdiško atleidimo“.

Cho Hyun-Ah taip pat buvo šeimos valdomos kompanijos viceprezidentė, bet jos tėvas patvirtino, kad ji atleidžiama iš visų oficialių postų.

Ketina „nuoširdžiai atsiprašyti“

Cho Hyun-Ah elgesys Pietų Korėjoje sulaukė didelės kritikos, ji buvo kaltinama smulkmeniškumu ir arogantiškumu, be to, valstybė pradėjo tyrimą dėl galimo aviacijos saugumo taisyklių pažeidimo.

Vėliau penktadienį Cho Hyun-Ah žemai nusilenkė prieš televizijos kameras, kai atvyko į Transporto ministeriją atsakyti į klausimus dėl incidento.

„Nuoširdžiai atsiprašau“, – pasakė rūškana Cho Hyun-Ah žurnalistams vos girdimu, drebančiu balsu. Ji sakė, kad susitiks su tuo įgulos nariu ir „nuoširdžiai atsiprašys“.

Cho Hyun-Ah, kuri vilkėjo juodą ilgą paltą, kalbėjo nuleidusi galvą ir į nieką nežiūrėjo. Tai buvo pirmas viešas jos pasirodymas po gruodžio 5-osios incidento.

Ji patvirtino, kad atsisako visų savo postų, ir pridūrė, kad ketina asmeniškai atsiprašyti to skrydžio įgulos narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius