Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neptūno dieną“ daugiavaikės šeimos nemokamai pramogaus Varėnos baseine

Šiais metais Pasaulinė vandens diena Varėnoje bus paminėta kaip niekad įsimintinai. Kovo 24–ąją organizuojamoje „Neptūno dienoje“ trims šimtams asmenų iš daugiavaikių Varėnos rajono šeimų bus sudaryta galimybė nemokamai pramogauti Varėnos baseine. Šią dovaną vietos bendruomenei skiria „Neptūno“ natūralų mineralinį vandenį išgaunanti ir gaminanti „Coca-Cola“ bendrovė, praneša savivaldybė.
Varėnos baseinas
Varėnos baseinas / Varėnos savivaldybės nuotr.
Temos: 2 Varėna Baseinas

Iš anksto užsiregistravus, tądien Varėnos baseine daugiavaikių šeimų vaikams drauge su savo tėveliais bus galima net dvi valandas nemokamai mėgautis vandens procedūromis – visomis centre teikiamomis paslaugomis, pirčių zona bei vandens aerobikos užsiėmimais, kuriuos ves profesionali kineziterapeutė.

Kiekvieną apsilankiusį svetingai sutiks, visą reikiamą informaciją suteiks ir gerą nuotaiką dovanos šventės šeimininkas Neptūnas. Turiningai praleisti laiką laukiantiems savo eilės ar jau pasimėgavusiems baseino paslaugomis kvies ir specialiai įrengtos įvairių pramogų erdvės. Norintys galės pažaisti šaškėmis ir šachmatais su kitais lankytojais. Mėgstantys piešti, galės išbandyti piešimą ant vandens. Šventinę atmosferą kurs nuotaikinga muzika. Kiekvienas turės galimybę pasidaryti asmenukę ir įsiamžinti su Vandens dienos atributika bei Jūros personažu, kuris kiekvieno norinčio kadrus pavers kur kas spalvingesniais ir linksmesniais.

„Neptūno dienoje“ kviečiamos visos daugiavaikės šeimos iš Varėnos rajono, o renginys yra nemokamas, tačiau būtina išankstinė registracija. Iš anksto užsiregistruoti kviečiame Varėnos sporto centro svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius