Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kas laimėjo 185 mln. eurų loterijoje „EuroMillions“

Didžiojoje Britanijoje paskelbta, kas laimėjo 185 mln. eurų loterijoje „EuroMillions“ – tai škotų pora Colinas ir Christine Weirai, gyvenanatys Largso mieste netoli Glazgo.
„EuroMillions“ laimėtojai
„EuroMillions“ laimėtojai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša dailymail.co.uk, šis milžiniškas laimėjimas porai jau yra išmokėtas.

64 metų Colinas 23 metus dirbo teleoperatoriumi, o jo žmonos specialybė – psichiatrijos medicinos sesuo, tačiau pastaruosius kelis metus jie abu negalėjo dirbti dėl sveikatos problemų.

Didžiausią Europoje laimėjimą loterijoje gavusi pora yra vedusi jau 30 metų, turi du vaikus.

Pora sako, kad sužinoję apie laimėjimą jie abu jautėsi „tarsi sapne“ ir jau dabar svarsto, ką veikti su laimėtais pinigais. Jie galvoja įsigyti kelias naujas mašinas ir namus savo vaikams bei keliauti po pasaulį pirma klase. Vyras su žmona sako, kad jie nori pamatyti Didžiąją Kinijos sieną, Australiją, jie mėgsta dailę, tad būtinai užsuks į galerijas Rusijoje bei Paryžiuje. „Mes galvojome, kad niekada to nepamatysime“, – sako loterijos laimėtojai.

Pora nusipirko 5 loterijos bilietus. Kai buvo skelbiamas laimingas bilietas, prie televizoriaus ekrano sėdėjo Christine. Prieš pranešdama džiaugsmingą žinią savo vyrui, ji dėl atsargos patikrino laimingojo bilieto numerį 3-4 kartus. Vyras su žmona sako, kad visą naktį jie negalėjo užmigti ir net atsidarė vyno butelį, nors negeria alkoholio.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius