Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pikčiausi žmonės Europoje

Remiantis naujausių apklausų duomenimis, pikčiausi žmonės Europoje yra britai, rašo „Sky News“.
Pyktis
Pyktis / Photos.com
Temos: 1 Pyktis

Paaiškėjo, kad būtent britai supyksta kur kas dažniau nei kiti Europos gyventojai. Pasak apklausos rezultatų, vidutiniškai kiekvienas britas supyksta keturis kartus per dieną, italai – tris su puse karto, o prancūzai – tris kartus per dieną.

Ramiausia grupė, remiantis apklausos rezultatais, – skandinavai, kurie tikino, jog supyksta vos kartą per penkias dienas.

Beveik pusė atsakinėjusių britų tikino, kad juos siutina be eilės užlendantys asmenys, o antroje vietoje – kamščiai gatvėse ir keliuose. Taip pat juos nervina prastas aptarnavimas parduotuvėse, ir, žinoma, nemandagūs kaimynai. Britus taip pat erzina rasistai, įžūlūs ir neatsakingi vairuotojai, viešose vietose garsiai besikeikiantys tipai ir panašiai.

Tuo tarpu italus labiausiai nervina įžūlūs vairuotojai, o prancūzus – prastas maistas ir blogas aptarnavimas restoranuose.

Skandinavai tikino, kad juos labiausiai nervina, kai kas nors tyčiojasi iš jų tėvynės.

Apklausoje dalyvavo šeši tūkstančiai suaugusiųjų iš Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Ispanijos, Italijos, Vokietijos, Austrijos, Graikijos, Portugalijos, Švedijos, Norvegijos ir Danijos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius